Kund hos Crevia

Vi gjorde om ett utrymme som tidigare bestod av en källarnedgång samt en igensatt trappa till ett rum, och renoverade och byggde även om ett badrum. Allt skedde under vintern 2010/11.

Johan på Crevia planerade och genomförde hela processen med oss. Crevia hade ansvar för hela bygget och tog in el, vvs med mera. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och samarbetet!

Det var lätt att samarbeta med Johan på Crevia som på ett enkelt sätt hela tiden förklarade de olika delarna i bygget. Han berättade om förutsättningar och olika sätt att lösa olika frågor. Vi som kunder fick vara med och bestämma material och hur vi ville ha det. Vi hade en bra dialog helt enkelt.

Det var roligt att diskutera med Johan som har god smak och smarta lösningar på idéer som vi hade. Han lyssnade och frågade hela tiden hur vi ville ha det.

Johan/Crevia tog bra ansvar för hela processen och frågade hela tiden hur andra hantverkare som tagits in som underentreprenörer skötte sig.’

Crevia höll oss hela tiden underrättade om allt som hände, och Johan hörde alltid av sig om något var försenat eller om de behövde vara borta någon dag.

Crevia höll utsatta tider.

Crevia beställde aldrig material eller inredning utan att fråga oss och höll oss även underrättade om priser.

Johan frågade om vi ville göra vissa delar själva eller om de skulle fixa det.

Johan höll även ordning under bygget, sopade upp och snyggade till efter varje arbetsdag. Han satte även upp skyddsplast/papp för att hindra sågspån och annat från att komma in i övriga huset.

Vi kan varmt rekommendera Crevia till andra kunder och kommer säkert att använda dem igen!

/Emma och Ola Holmén, Läckeby 2011