Ateljén är en mötesplats för dig som vill skapa/leka och inspireras! En go stämning där vi skapar utan krav. Alla får möjlighet att ge uttryck för sin egen kreativitet på sitt sätt! Låt din nyfikenhet och lekfullhet vägleda dig att måla. Lek med färg, form och struktur….se vad som händer och låt det som vill komma fram får komma fram på din duk. Lyssna inåt dig själv och följ med i det som vill hända! Du kommer att uppleva glädje och känna att tid och rum försvinner! En Underbar resa inom dig själv! Kom och njut av din egen kreativa förmåga!

Att skapa möjliggör ökad närvaro, att vara Här & Nu.  Hitta din inre skaparkraft och glädje, uttryck din kreativitet, finn inre ro och medveten närvaro på våra skaparkurser.

Intuitiv målarkurs/introduktion (4 tim)
Om du är nyfiken på vad intuitiv målning är rekommenderar jag denna 4 timmars introduktionskurs. En ljuvlig dag med färg, form och struktur och god lunchfika!
Se nedan för mer info om denna kurs.

Intuitiv målarkurs/ fördjupning, kvällskurs
Detta är en kurs som hjälper dig att släppa taget och våga måla på ditt unika sätt. Att med lekfullhet och nyfikenhet ge sig ut på en målarresa där processen är det viktigaste. Kanske kommer du också upptäcka att konsten & livet hör ihop 🙂
Se nedan för mer info om denna kurs.

Gelli printing grundkurs, kvällskurs
Du får lära dig grunderna att använda en gelli plate för att göra dina egna tryck. En underbart rolig metod där du kan skapa dina helt unika tryck som du sedan kan använda på en mängd olika sätt. Du kan använda dem i din konst på canavasduk, kollage, kort, tags, anteckningsböcker mm.
Se nedan för mer info om denna kurs.

Vedic Art grund och fortsättningskurs
Vedic art är en modern, svensk metod för konstnärlig och personlig utveckling. Metoden skapades av konstnären Curt Källman. En viktig del i metoden är de 17 Vediska principerna för konsten och livet. Vill du läsa mer om metoden och grundaren så hittar du mer info här: www.vedicart.com Vedic Art lär inte ut hur man målar – Vedic Art är ett sätt att minnas hur man målar. Skapandet sker utifrån dig själv och din egen rytm. Du målar i din egen takt utan att bli värderad eller bedömd. Fokus ligger på processen och flödet mer än på själva resultatet. Kursen vänder sig till dig som aldrig har målat och till dig som har målat massor. Alla är välkomna!
Se nedan för mer info om du är intresserad av Vedic Art kurs.

Mindful art journal, kvällskurs
Mindful art journaling är en kurs där du får möjligheten att rikta ditt fokus in till dig själv Här och Nu! Vi kommer att göra mindfulness och måla vid varje tillfälle. En ljuvlig kurs där du kommer Väck din skaparlust till liv & Öka ditt kreativa självförtroende! Mindful Art journaling är för alla! – både för nybörjare och erfarna inom mindfulness och måleri! Art journaling är en fantastisk process där måleriet och orden möts. Du får möjligheten att skapar en egen konstbok från ditt hjärta.

Mixt media kvällskurs 
En spännande kurs där du får prova flera olika tekniker och material för att skapa din konst, ditt kreativa uttryck. Det finns oändligt många roliga sätt att starta en målning som gör att kraven minskar och som öppnar upp för massa möjligheter i skapandet. Du kommer under dessa tre tillfällen få prova att göra transfer, gelliplate tryck, bubbelmåla och prova många nya texturer. Sista kurstillfället får du också möjligheter att slutföra något eller några av dina projekt.

Individuell inspiration
Du som önskar individuell inspiration och vägledning i skapande aktiviteter och mindfulness kan boka en tid mot en kostnad av 350 kr/tim + material. Skriv ett mail om du är intresserad så får du veta mer om denna möjlighet.

Anmälan:
Vill du delta på någon av mina kurser är du välkommen att boka via maila till ulrica@crevia.se eller ringa eller smsa på 073-903 64 55. Om du skickar ett mail ange ditt telefonnummer. Vi bekräftar alla bokningar via e-post eller telefon.

Mindful art journaling

Vedic Art

Gelli printing

IMG_2956

Intuitiv målning/ introduktion

Intuitiv målarkurs/fördjupning, kvällskurs

Mixt media kvällskurs
http://www.crevia.se/design/?page_id=4482Mixt media kvällskurs