Du kan komma till ateljé CREVIA på skaparkurs onsdagar mellan kl 18-20.  Ateljén är en mötesplats för dig som vill skapa/leka och inspireras! En go stämning där vi skapar utan krav. Alla får möjlighet att ge uttryck för sin egen kreativitet på sitt sätt!

Du väljer själv vad du vill göra. Det finns t ex möjligheter att skapa dina egna smycken, sticka, virka, göra våningsfat, tova och måla.  Det finns massor av inspirerande material så som pärlor och allt för smyckes-tillverkning, garner, papper, konstnärsfärg och dukar, band, stativ till våningsfat, material till att tova mm. Du får ta med egna tallrikar till våningsfat, bestick för att göra smycken mm. Det finns tillgång till borrmaskin, såg, slipmaterial, lödning, stansa.

Du väljer själv om du vill komma en eller flera onsdagar. Det kostar 100 kr + material för ett tillfälle. Det ingår liten fika!

Måla utan krav

Kom till ateljén på onsdagar kl 18-20 och låt din nyfikenhet och lekfullhet vägleda dig att måla. Lek med färg, form och struktur….se vad som händer och låt det som vill komma fram får komma fram på din duk. Måla helt utan krav! Lyssna inåt dig själv och följ med i det som vill hända! Du kommer att uppleva glädje och känna att tid och rum försvinner! En Underbar resa inom dig själv! Kom och njut av din egen kreativa förmåga!

Önskar du en längre och mer fördjupad introduktion till intuitiv målning rekommenderar jag att gå Intuitiv målar kurs (4 timmar) Där efter kan du enkelt fortsätta måla i ateljén på onsdagskvällarna och få vägledning utifrån dina behov. Allt material du behöver finns att köpa i ateljén. Du kan även använda färg, penslar och annat målarmaterial till en kostnad av 50 kr/per tillfälle.

Mindfulness är ett sätt att öva sig i att vara närvarande i nuet. Kan vi förhålla oss till livet med större närvaro motverkar det stress och oro. Att skapa möjliggör ökad närvaro, att vara Här & Nu. Skapande aktiviteter är en antistress metod. Hitta din inre skaparkraft och glädje, uttryck din kreativitet, finn inre ro och medveten närvaro på våra skaparkurser.

Du som önskar individuell inspiration och vägledning i skapande aktiviteter och mindfulness kan boka en tid mot en kostnad av 350 kr/tim + material.

Vi anordnar även grundkurs i Vedic Art, se info under Vedic art.

Betongkurser kan efter önskemål anordnas under sommaren.

Vill du delta är du välkommen att boka via maila till ulrica@crevia.se eller ringa på 073-903 64 55. Om du skickar ett mail ange ditt telefonnummer. Vi bekräftar alla bokningar via e-post eller telefon.

Våningsfat

Smycken

Betong

 

 

 

 

 

 

IMG_2956

Intuitiv målning

 

Sticka & virka

Möhippa, present, kick-off

Ljuskrona & trådpyssel