konst till salu

Hej!

Du har nu kommit till sidan där jag visar upp min konst! De målningar som du ser här är skapade inifrån mig själv med glädje och nyfikenhet! Färg och att måla är en stor passion för mig!

När en målning påbörjas vet jag aldrig hur den ska sluta, vilket gör det hela så spännande – varje gång! Jag leker med färg, form och struktur och låter det hända som just i stunden vill hända! Detta är en ljuvlig del av processen!

Jag plockar sedan fram det som jag ser och då är jag som uppslukad, tid och rum bara försvinner! Jag vill aldrig sluta 🙂 Jag målar med akrylfärg och egentillverkad äggtemperafärg på allt möjligt, bomullsduk på metervara eller uppspänd, på tapet, trä, mm.

En del målningar blir klara på ett kick och andra tar lång tid! Och så är det med livet, ibland är det enkelt och ibland är det mer utmanande!  Livet och konsten hör ihop! Oftast känns det i hela kroppen när målningen är klar!  En lyckokänsla varvat med en viss sorg!

Ibland kommer titeln under resans gång och är då ofta till hjälp i färdigställandet, men ibland tar det tid. Alla målningar har sin egen magiska resa och jag är så glad över att få åka med!

Jag får ibland frågan om jag är konstnär? Jag svarar då; Ja, jag är en livskonstnär!

Här nedan kan du se några av mina målningar. Klicka in dig på bilderna nedan och njut av färgernas magi.

Under titeln finns några uppmuntrande ord på livets väg från mig till dig samt storlek och pris.
Hör gärna av dig om du är intresserad av att köpa någon av mina tavlor 🙂

Stora målningar
Mellanstora målningar
Mindre målningar