Kurser

Varmt välkommen till min nya härliga ateljé. Det är en magisk miljö som lockar till att skapa och vara kreativ. Jag kommer ha öppet som vanligt på onsdagar kl 18-20 för försäljning av konstnärsmaterial och kurser. Det finns plats för 4 kursdeltagare vilket gör att stämningen blir personlig och rofylld. På mina kurser delar jag med mig av min kärlek till färg och min skaparglädje. Mitt skapande får mig att blomma ut och växa som människa! Jag hoppas kunna inspirera dig i ditt skapande. Det finns så oändligt många möjligheter i både konsten & livet om vi bara öppnar upp vårt seende.

Intuitiv målarkurs/introduktion (4 tim)
Om du är nyfiken på vad intuitiv målning är rekommenderar jag denna 4 timmars introduktionskurs. En ljuvlig dag med färg, form och struktur och god lunchfika!

Intuitiv målarkurs/ fördjupning, kvällskurs
Detta är en kurs som hjälper dig att släppa taget och våga måla på ditt unika sätt. Att med lekfullhet och nyfikenhet ge sig ut på en målarresa där processen är det viktigaste. Kanske kommer du också upptäcka att konsten & livet hör ihop 🙂

Gelli printing grundkurs, kvällskurs
Du får lära dig grunderna att använda en gelli plate för att göra dina egna tryck. En underbart rolig metod där du kan skapa dina helt unika tryck som du sedan kan använda på en mängd olika sätt. Du kan använda dem i din konst på canavasduk, kollage, kort, tags, anteckningsböcker mm.


Vedic Art grund och fortsättningskurs
Vedic art är en modern, svensk metod för konstnärlig och personlig utveckling. Metoden skapades av konstnären Curt Källman. En viktig del i metoden är de 17 Vediska principerna för konsten och livet. Vill du läsa mer om metoden och grundaren så hittar du mer info här: www.vedicart.com Vedic Art lär inte ut hur man målar – Vedic Art är ett sätt att minnas hur man målar. Skapandet sker utifrån dig själv och din egen rytm. Du målar i din egen takt utan att bli värderad eller bedömd. Fokus ligger på processen och flödet mer än på själva resultatet. Kursen vänder sig till dig som aldrig har målat och till dig som har målat massor. Alla är välkomna!

Mindful art journal, kvällskurs
Mindful art journaling är en kurs där du får möjligheten att rikta ditt fokus in till dig själv Här och Nu! Vi kommer att göra mindfulness och måla vid varje tillfälle. En ljuvlig kurs där du kommer Väck din skaparlust till liv & Öka ditt kreativa självförtroende! Mindful Art journaling är för alla! – både för nybörjare och erfarna inom mindfulness och måleri! Art journaling är en fantastisk process där måleriet och orden möts. Du får möjligheten att skapar en egen konstbok från ditt hjärta.

Mixt media kvällskurs 
En spännande kurs där du får prova flera olika tekniker och material för att skapa din konst, ditt kreativa uttryck. Det finns oändligt många roliga sätt att starta en målning som gör att kraven minskar och som öppnar upp för massa möjligheter i skapandet. Du kommer under dessa tre tillfällen få prova att göra transfer, gelliplate tryck, bubbelmåla och prova många nya texturer. Sista kurstillfället får du också möjligheter att slutföra något eller några av dina projekt.

Ungdomskurs i Intuitivt måleri 
Detta är en kurs för dig mellan 12-15 år. Du kommer få mycket inspiration och sedan hitta ditt egna fantastiska sätt att skapa målningar. Intuitivt måleri handlar främst om att släppa taget och låta det som vill hända på din målarduk få uppstå mer av sig självt. Att inte i förväg bestämma vad målningen kommer föreställa. Att tillåta dig att nyfiket undersöka vad du tycker om eller inte tycker om utan att döma och värdera. Att vara öppen och öppna upp ditt seende! Att leka och utforska med färg, form och struktur är ett ljuvligt sätt att måla som alla kan! Ett sätt att vara Här & Nu! att hitta ditt unika uttryck! Att hitta din magi och strålarkraft!

Individuell inspiration
Du som önskar individuell inspiration och vägledning i skapande aktiviteter och mindfulness kan boka en tid mot en kostnad av 550 kr/tim inklusive material. Skriv ett mail om du är intresserad så får du veta mer om denna möjlighet.

Anmälan:
Vill du delta på någon av mina kurser är du välkommen att boka via maila till ulrica@crevia.se eller ringa eller smsa på 073-903 64 55. Om du skickar ett mail ange ditt telefonnummer. Vi bekräftar alla bokningar via e-post eller telefon.

 

OBS! För att läsa mer om den kurs du är intresserad av och för att se datum och priser mm så klicka på bilden eller texten.

Mindful art journaling
Vedic Art
Gelli printing
IMG_2956
Intuitiv målning/ introduktion
Intuitiv målarkurs/fördjupning, kvällskurs
Mixt media kvällskurs
https://www.crevia.se/design/?page_id=4482Mixt media kvällskurs
https://www.crevia.se/design/?page_id=4593
ungdomskurs intuitivt måleri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.