Måla intuitivt med naturen som inspiration! Välkommen du vackra höst!

Kanske får du precis som jag lite extra lust att skapa och pyssla så här på hösten? Hösten bjuder in oss till mer stillhet och varande, att sakta ner vårt tempo och ge utrymme för vår kreativitet. Alla magiska färger i naturen och den härliga friska luften ger energi och inspiration i måleriet. Att ta färger från naturens egen pallet och sätta igång helt planlöst för att sedan följa med i en alldeles egen målarprocess är ljuvligt! Varje målning blir unik då den kommer inifrån mig själv. Det finns ingen planerad bild eller föreställning om vad det ska bli. Jag låter mina känslor styra processen. Ibland går det enkelt och ibland stöter jag på motstånd precis som i livet! Vilken frihet och lycka att fylla min palett med färg och sedan bara sätta igång. För mig är måleriet ett sätt att få vara mer i stunden och må gott!

Om du längtar efter mer kreativitet i ditt liv och vill komma igång med ditt måleri så börjar en ny kurs i Intuitiv måleri onsdag den 9/11 kl 18-20. Läs mer här

Varukorg