Målarkurser i Läckeby

Kurser i ateljé CREVIA i Läckeby, 1,5 mil norr om Kalmar

Varmt välkommen till min härliga ateljé!  En inspirerande miljö som lockar till att skapa och vara kreativ.  Det finns plats för 4-5 kursdeltagare vilket gör att stämningen blir personlig och rofylld. På mina kurser delar jag med mig av min kärlek till färg och min skaparglädje. Mitt skapande får mig att blomma ut och växa som människa så jag hoppas kunna inspirera dig i ditt skapande. Det finns så oändligt många möjligheter i både konsten & livet om vi bara öppnar upp vårt seende. Alla kan måla! Vi har allt vi behöver inom oss! Vi behöver bara locka fram det!

Intuitiv målarkurs Introduktion ( 4tim)
Om du är nyfiken på vad intuitiv målning är rekommenderar jag denna 4 timmars introduktionskurs. En ljuvlig dag med färg, form och struktur och god lunchfika!


Intuitiv målarkurs/fördjupning, kvällskurs
Detta är en kurs som hjälper dig att släppa taget och våga måla på ditt unika sätt. Att med lekfullhet och nyfikenhet ge sig ut på en målarresa där processen är det viktigaste. Kanske kommer du också upptäcka att konsten & livet hör ihop!


Gelli printing grundkurs (3 tim)
Du får lära dig grunderna att använda en gelli plate för att göra dina egna tryck. En underbart rolig metod där du kan skapa dina helt unika tryck som du sedan kan använda på en mängd olika sätt. Du kan använda dem i din konst på canavasduk, kollage, kort, tags, anteckningsböcker mm.


Vedic art grund och fortsättningskurs
Vedic art är en modern, svensk metod för konstnärlig och personlig utveckling. Metoden skapades av konstnären Curt Källman. En viktig del i metoden är de 17 Vediska principerna för konsten och livet. Vill du läsa mer om metoden och grundaren så hittar du mer info här: www.vedicart.com Vedic Art lär inte ut hur man målar – Vedic Art är ett sätt att minnas hur man målar. Skapandet sker utifrån dig själv och din egen rytm. Du målar i din egen takt utan att bli värderad eller bedömd. Fokus ligger på processen och flödet mer än på själva resultatet. Kursen vänder sig till dig som aldrig har målat och till dig som har målat massor. Alla är välkomna!


Mindful art journal (4tim)
Mindful art journaling är för alla! – både för nybörjare och erfarna inom mindfulness och måleri! Art journaling är en fantastisk process där måleriet och orden möts. Du får möjligheten att skapar en egen konstbok från ditt hjärta. En fin dag som kommer varvas med mindfulness och kreativitet! Vi riktar fokus inåt och ger oss tid för reflektion och skapande i vår egen takt.


Mixed media art kvällskurs
En spännande kurs där du får prova flera olika tekniker och material för att skapa din konst, ditt kreativa uttryck. Det finns oändligt många roliga sätt att starta en målning som gör att kraven minskar och som öppnar upp för massa möjligheter i skapandet. Du kommer under dessa tre tillfällen få prova att göra transfer, gelliplate tryck, bubbelmåla och prova många nya texturer. Sista kurstillfället får du också möjligheter att slutföra dina projekt.


Ungdomskurs i Intuitivt måleri
Detta är en kurs för dig mellan 12-15 år. Du kommer få mycket inspiration och sedan hitta ditt egna fantastiska sätt att skapa målningar. Intuitivt måleri handlar främst om att släppa taget och låta det som vill hända på din målarduk få uppstå mer av sig självt. Att inte i förväg bestämma vad målningen kommer föreställa. Att tillåta dig att nyfiket undersöka vad du tycker om eller inte tycker om utan att döma och värdera. Att vara öppen och öppna upp ditt seende! Att leka och utforska med färg, form och struktur är ett ljuvligt sätt att måla som alla kan! Ett sätt att vara Här & Nu! Att hitta ditt unika uttryck! Att hitta din magi och strålarkraft!


Individuell inspiration och kreativ coaching
Nu finns möjligheter att boka individuell coachning för dig som vill komma igång med att måla och för dig som behöver ny inspiration i ditt måleri.  
Kostnad av 650 kr/tim. Bokar du 3 tillfällen kostar det 1500 kr.
Du står själv för allt material men om du vill så hjälper jag dig gärna att sätta ihop ett bra start kitt med akrylfärger, redskap och dukar. Vi träffas i min ateljé CREVIA på Växthusvägen 7 i Läckeby eller om du föredrar online så går det bra.
Skriv ett mail ulrica@crevia.se eller ring 073/903 64 55 om du är intresserad så får du veta mer om denna möjlighet.


Kreativ Workshop för företag eller privata grupper
Dra ihop ett gäng (4-5 personer) och kom till min härliga ateljé för skaparglädje. Det brukar vara lagom att träffas 2 – 4 timmar. Vi skapa ett upplägg som passar er bäst. Ta med dina vänner eller kollegor på en kreativ resa och utforska färgernas magiska värld utan krav och prestation! Vi har fokus på processen och skapar utifrån nyfikenhet och glädje!

Är ni ett företag eller privat grupp nära Kalmar och är fler än 5 personer så finns möjligheter att jag kommer till er arbetsplats.
Det är roligt och utvecklande att skapa i grupp. Inga förkunskaper i att måla behövs. Detta är en aktivitet som passar alla!

Då jag har samarbete yogainstruktörer här i närheten finns även möjligheter att vi kan sy ihop en härlig kombination med intuitivt måleri & yoga. Tveka inte att höra av dig om detta låter spännande!


Intuitivt måleri & yoga
Yoga och det intuitiva måleriet är en magisk kombination som båda handlar om en sak. Att släppa taget om intellektet och egot för att istället vara i stunden. Här och nu. Följa flödet. Att nyfiket utforska det som vi möter på yogamattan. Det som vill komma fram på målarduken! Crevia design samarbetar med Yoga with a Silver Lining och vi har gemensamma kurser både på Öland och i Kalmar.


Anmälan:
Vill du delta på någon av mina kurser är du välkommen att boka via maila till ulrica@crevia.se eller ringa eller smsa på 073-903 64 55. Om du skickar ett mail ange ditt telefonnummer. Vi bekräftar alla bokningar via e-post eller telefon.

Varukorg

Denna sida använder Cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av Cookies.  Lär dig mer