Målarkurser i Läckeby

Kurser i ateljé CREVIA i Läckeby, 1,5 mil norr om Kalmar

Varmt välkommen till min härliga ateljé!  En inspirerande miljö som lockar till att skapa och vara kreativ.  Det finns plats för 4-5 kursdeltagare vilket gör att stämningen blir personlig och rofylld. På mina kurser delar jag med mig av min kärlek till färg och min skaparglädje. Mitt skapande får mig att blomma ut och växa som människa så jag hoppas kunna inspirera dig i ditt skapande. Det finns så oändligt många möjligheter i både konsten & livet om vi bara öppnar upp vårt seende. Alla kan måla! Vi har allt vi behöver inom oss! Vi behöver bara locka fram det!

Intuitiv målarkurs Introduktion ( 4 tim)
Om du är nyfiken på vad intuitiv målning är rekommenderar jag denna 4 timmars introduktionskurs. En ljuvlig dag med färg, form och struktur och god lunchfika! Detta är en kurs för alla som längtar efter kreativitet och att måla!


Intuitiv målarkurs min 4-stegsmetod, kvällskurs
Detta är en kurs som hjälper dig att släppa taget och våga måla på ditt unika sätt. Alla kan måla! Att med lekfullhet och nyfikenhet ge sig ut på en målarresa där processen är det viktigaste. Metoden hjälper dig att ta dig från uppstart av en målning till en färdig målning. Kanske kommer du också upptäcka att konsten & livet hör ihop!


Gelli printing grundkurs (3,5 tim)
Du får lära dig grunderna att använda en gelli plate för att göra dina egna tryck. En underbart rolig metod där du kan skapa dina helt unika tryck som du sedan kan använda på en mängd olika sätt. Du kan använda dem i din konst på canavasduk, kollage, kort, tags, anteckningsböcker mm.


Vedic art grund och fortsättningskurs med retreatkänsla i en magisk miljö!
Vedic art är en modern, svensk metod för konstnärlig och personlig utveckling. Metoden skapades av konstnären Curt Källman. En viktig del i metoden är de 17 Vediska principerna för konsten och livet. Vill du läsa mer om metoden och grundaren så hittar du mer info här: www.vedicart.com Vedic Art lär inte ut hur man målar – Vedic Art är ett sätt att minnas hur man målar. Skapandet sker utifrån dig själv och din egen rytm. Du målar i din egen takt utan att bli värderad eller bedömd. Fokus ligger på processen och flödet mer än på själva resultatet. Kursen vänder sig till dig som aldrig har målat och till dig som har målat massor. Alla är välkomna!

En kurs med extra allt för att du ska ha möjligheter att växa och blomma ut.


Mindful art journal (4 tim)
Mindful art journaling är för alla! – både för nybörjare och erfarna inom mindfulness och måleri! Art journaling är en fantastisk process där måleriet och orden möts. Du får möjligheten att skapar en egen konstbok från ditt hjärta. En fin dag som kommer varvas med mindfulness och kreativitet! Vi riktar fokus inåt och ger oss tid för reflektion och skapande i vår egen takt.


Mixed media art kvällskurs, 5 tillfällen
En spännande kurs där du får prova flera olika tekniker och material för att skapa din konst, ditt kreativa uttryck. Det finns oändligt många roliga sätt att starta en målning som gör att kraven minskar och som öppnar upp för massa möjligheter i skapandet. Du kommer under dessa tre tillfällen få prova att göra transfer, gelliplate tryck, bubbelmåla och prova många nya texturer. Sista kurstillfället får du också möjligheter att slutföra dina projekt.


Ungdomskurs i Intuitivt måleri, 4 tillfällen
Detta är en kurs för dig mellan 12-15 år. Du kommer få mycket inspiration och sedan hitta ditt egna fantastiska sätt att skapa målningar. Intuitivt måleri handlar främst om att släppa taget och låta det som vill hända på din målarduk få uppstå mer av sig självt. Att inte i förväg bestämma vad målningen kommer föreställa. Att tillåta dig att nyfiket undersöka vad du tycker om eller inte tycker om utan att döma och värdera. Att vara öppen och öppna upp ditt seende! Att leka och utforska med färg, form och struktur är ett ljuvligt sätt att måla som alla kan! Ett sätt att vara Här & Nu! Att hitta ditt unika uttryck! Att hitta din magi och strålarkraft!


Workshop för privat grupp eller företag: 
Jag erbjuder kurser/workshop i:

  • Intuitivt måleri 
  • Mindfulness/mindfulyoga
  • Den magiska kombon Intuitivt måleri & mindfulness/mindfulyoga

Vi skapa ett upplägg som passar er bäst! Tveka inte att höra av dig om detta låter spännande!


Målar AW, ca 1,5 timme boka för 4-5 personer
Kom och avrunda veckan som varit och ladda upp inför helgen i en kreativ miljö. Du målar en egen liten tavla i akryl och självklart guidar jag dig genom processen. Om du vill kan vi ha ett gemensamt tema för kvällen utifrån det som känns aktuellt för ditt gäng.
Ta med 4-5 kompisar/kollegor och din favoritdryck så målar vi och pratar om livet!


Anmälan:
Vill du delta på någon av mina kurser är du välkommen att boka via maila till ulrica@crevia.se eller ringa eller smsa på 073-903 64 55. Om du skickar ett mail ange ditt telefonnummer. Vi bekräftar alla bokningar via e-post eller telefon.

Varukorg