Mindfulnesskurs online

Mindfulnesskurs online
Mindfulnesskurs online
Mindfulnesskurs 4 tillfällen via zoom

Längtar du efter lugn, balans och en starkare koppling till dig själv? Låt oss då tillsammans starta den här resan mot inre harmoni och mer balans.

Datum: söndag den 28/4, 5/5, 12/5, 19/5
kl 19.00- ca 20.15
Investering: 650 kr

Vad tycker mina kursdeltagare?

“Helt underbart! Tydliga genomgångar med bra upplägg. Miljön har varit så trygg och avslappnande.” “En av mina livs bästa investeringar TACK!”

“Magiska meditationer! Jag har fått så många bra verktyg att prova och ta med mindfulness in i min vardag. Tack för alt du har lärt mig! Ditt lugn, kunskap och varma energi. Alla ord, citat och övningar. Fint att få komma som man är. Jag har känt mig trygg hos dig!”

“Mysig och varm lokal med mjuka inkännande rörelser. Härligt med avslutande testund. Gillar att du läser ur dina fina böcker/texter. Tycker om att du tipsar om rytmen i rörelserna. Tack för en mycket fin och givande tid. Skulle kunna tänka mig flera veckor till.”

Mycket bra! Underbar miljö. Ett härligt flöde mellan de olika delarna i upplägget. Jag har uppskattat att komma till en plats att landa på! Jag kan nu uppskatta och se saker i nuet.”

Varukorg