Intuitivt måleri & Mindfulyoga onlinekurs

Vill du få in mer kreativitet & närvaro i ditt liv?

Under denna kurs får lära dig min 4 stegsmetod i intuitivt måleri och mindfulyoga så att du sedan kan fortsätta att måla och yoga på egen hand. Det intuitiva måleriet och mindfulyoga är en magisk kombination. För mig är detta två fina sätt att ta hand om mig själv som både ger mig energi och återhämtning i livet.  

Vi kommer träffas på zoom vid 4 tillfällen (10 timmar guidad tid av mig Ulrica Vedin live via zoom) och sedan har du tillgång till en sluten facebookgrupp för gemenskap och inspiration. Du kan delta live via zoom eller göra kursen i din egen takt när det passar dig genom att ta del av de inspelade träffarna med genomgångar och de diskussioner som sker i gruppen. Det viktigaste är att du gör det som passar dig i ditt liv just nu. Jag finns för dig under hela processen och guidar och stödjer dig oavsett om du väljer att delta på träffarna eller göra kursen på egen hand. Du har tillgång till facebookgrupppen och mitt stöd i minst 6 månader efter avslutad kurs.

Alla kan vara med på denna kurs.
Inga förkunskaper krävs vare sig av mindfulyoga eller av att måla.

Kursen är för dig som:

 • Vill få in mer kreativitet, skaparglädje, närvaro och återhämtning i din vardag. 
 • Vill hitta sätt att ta hand om dig själv för att må bra
 • Längtar efter att få mer tid för dig själv – egentid
 • Är eller har varit utmattad och/eller behöver hjälp att hitta nya sätt att få in mer återhämtning och energi i din vardag. 
 • Är nyfiken på vad mindfulness, yoga och intuitivt måleri är.
 • Vill få redskap för att hantera stress, oro och ångest.

Vad kan du förvänta dig av kursen:

 • Du får lära dig mindfulyoga och min 4 stegsmetod i intuitivt måleri så att du sedan kan fortsätta både måla och yoga på egen hand.
 • Du kommer få 2 fantastiska redskap (måla & mindfulyoga) för att kunna ta hand om dig själv på ett fint sätt i din vardag. 
 • Du kommer få in mer kreativitet och återhämtning i din vardag som kan hjälpa dig att bättre hantera stress, oro och ångest.
 • Du kommer ha tillgång till en sluten facebookgrupp där du kommer kunna se våra träffar med mindfulyoga & genomgången av det intuitiva måleriet om du skulle missa ett tillfälle eller vill repetera och se det igen.
 • Facebookgruppen ger dig ett socialt sammanhang där du tryggt kan dela med dig av din process och kunna ta del av andras processer. Detta blir en mötesplats där du har möjligheten att skapa nya fina sociala kontakter med likasinnade. Facebook gruppen kommer finnas kvar minst 6 månader efter uppstart av kursen.
 • Jag kommer finnas tillgänglig i facebookgruppen och svara på dina frågor och ge dig feedback om du önskar.
 • Du kommer få en inspelad video med ett mindfulyogapass som du har tillgång till så länge du önskar. Detta för att underlätta för dig att få in en ny hjälpsam vana i ditt liv.
 • Du kommer få fina stunder där vi tillsammans utforskar både yogan och måleriets läkande och helande effekter på vår kropp och vårt sinne.

Vad tycker tidigare deltagare om kursen:

Deltagarna beskriver att det är en fin kombination med mindfulyoga och intuitivt måleri. Att börja med mindfulyoga skapar ett lugn och att man kommer i kontakt med sig själv och sin egen kreativa skaparkraft.
” det kändes som man tog hand om sig själv både själsligt och genom det fick inspiration till sin egen förmåga att vara i kreativiteten”

” Bra start med mindful yoga inför att landa in i det intuitiva måleriet”

” Jag hade tänkt mer yoga som inte är sittande utan mer för hela kroppen, men förstår att alla inte kan det, men gärna mer rörlig yoga hade passat mig, denna kändes skön och kändes som en meditativ yogaform”  

Deltagarna beskriver att kursen har gett dem ny inspiration och möjligheter till egen tid. De har uppskattat det fria och kravlösa måleriet men med utmaningar som utvecklar.
” Du gör ett bra jobb o inspirerar o det kanske är det man mest vill ha? Inspiration o lite egentid!”

” …den legitimerade mig att avsätta tid för mig själv , ngt jag lätt prioriterar bort annars, så bara det var guld värt.”

” den kändes fri och prestationslös dvs inga krav på hur bara att man gör ngt, däremot var det ändå en utmaning (en rolig).”

” Inspiration, att våga måla om och pröva om igen tills man känner sig nöjd, att ta fram en målning som legat länge på vänt och avsluta”

” Tips och idéer i det intuitiva måleriet för att se hur man kan starta det intuitiva måleriet och fortsättning, steg för steg.”

Fina ord från detlagarna:
”Fortsätt ! Du har ett bra koncept och gör så man blir lugn genom rutan!”

” Tusen Tack och jag återkommer till dig om nya tillfällen till hösten.”

” Bra du sköter det galant och i lagom fart.”

” Du gör ett bra jobb o inspirerar o det kanske är det man mest vill ha? Inspiration o lite egentid!”

Datum för onlinemöte via zoom: söndag den 20/10, 27/10, 3/11, 10/11, kl 10.30-ca 13.00
Din Investering: 2495kr 
Ett kärleksfullt erbjudande om du bokar innan den 1/9: Ditt pris är då 1995 kr 

Varukorg