Beställningar

Det vore en ära att få skapa något unikt & personligt till dig!

Om du som privatperson eller företag har en önskan om att beställa målningar av mig är du varmt välkommen att kontakta mig via ulrica@crevia.se eller 073-903 64 55.  Mitt sätt att måla är väldigt fritt och kravlöst. Jag går in i en känsla och väljer färg för att sedan starta upp målningen i lek och dans. Därefter undersöker jag nyfiket vad som vill komma fram och därför vet jag aldrig hur det ska sluta. Du kan självklart vara med och bestämma storlek, färg och den känsla du vill att målningen ska utstråla men sedan är det en magisk process som har sitt eget liv!

En man som beställde en målning till sin fru i födelsedagspresent.

Konst av Ulrica Vedin

Process: Jag intervjuade honom om hans fru. Han fick beskriva vem hon är och vad som är viktigt i hennes och deras liv. Utifrån detta fick jag frihet att skapa en målning. Jag började med att känna in färger och sedan skrev jag ner deras namn och de viktigaste händelser i deras liv. Sedan satte jag igång intuitivt att måla. Den mest ljuvliga målarprocess med en krydda av frihet och stor utmaning för mig som konstnär. Detta är resultatet av vårt samarbete.

Dessa målningar är en beställning från IT företaget Rebendo AB i Kista. 

Konst av Ulrica Vedin

-”Jag visste sedan tidigare att Ulrica gärna experimenterar och målar utanför ramarna, om uttrycker tillåts. Därför blev det naturligt för mig att fråga Ulrica om hon var intresserad av att måla ordet FRAMGÅNG. Genast började Ulrica fundera och till slut sa hon – Jag tycker det bör vara tre tavlor som på olika sätt beskriver ordet framgång.

Jag är väldigt nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera andra företag att utveckla konsten på kontoret tillsammans med Ulrica. Framgångstavlorna hänger precis vid ingången på vårt kontor. Det är ett sätt att sätta scenen – du ser dem när du kommer och du ser dem när du går”.
/Michael Kling, VD, Rebendo AB

Varukorg