Vedic Art

ALLA KAN MÅLA!

VI HAR DEN KUNSKAP SOM BEHÖVS INOM OSS!

VI BEHÖVER BARA LOCKA FRAM DEN!

Vedic art är en modern, svensk metod för konstnärlig och personlig utveckling. Metoden skapades av konstnären Curt Källman. En viktig del i metoden är de 17 Vediska principerna för konsten och livet.Vill du läsa mer om metoden och grundaren så hittar du mer info här: www.vedicart.com

Vedic Art lär inte ut hur man målar – Vedic Art är ett sätt att minnas hur man målar. Skapandet sker utifrån dig själv och din egen rytm. Du målar i din egen takt utan att bli värderad eller bedömd. Fokus ligger på processen och flödet mer än på själva resultatet. Kursen vänder sig till dig som aldrig har målat och till dig som har målat massor. Alla är välkomna!

Låt din nyfikenhet och lekfullhet vägleda dig att måla. Lek med färg, form och struktur….se vad som händer och låt det som vill komma fram få komma fram på din duk. Måla helt utan krav! Lyssna inåt dig själv och följ med i det som vill hända! Du skapar ditt liv och din konst på ditt eget unika sätt! De 17 principerna kommer att hjälpa dig att öppna upp ditt seende och att finna ditt eget uttryck. Du är din egen livskonstnär!

“Konst och liv är så intimt förknippade att det går knappast att skilja åt. Det heter ju konsten att leva.” Curt Källman

Du kan uppleva glädje och känna att tid och rum försvinner!

En magisk resa inom och med dig själv!

När man finner sitt eget inre uttryck infinner sig en glädje som ökar lusten till att skapa!

Kom och njut av din egen kreativa förmåga!

En Kurs för dig som är nyfiken på dig själv och vill hitta ditt eget uttrycksätt!

Här & Nu!

2022 års Vedic Art kurs!
Vi träffas fredag-söndag den 12-14/8 samt fredag-söndag den 26-28/8 Kursen pågår kl 10- 17 för fortsättningskursen och 11-17 för nybörjare kursen varje dag. Både grundutbildning och fortsättningskurs kommer pågå samtidigt. Har du inte gått någon Vedic art kurs väljer du grundkursen. Om du har gått grundkursen kan du välja att repetera grundkursen eller gå fortsättningskurs. 

Varmt välkommen med en anmälan. Skriv ett mail till ulrica@crevia.se eller ring 073/903 64 55. Max antal är 4 personer så vänta inte för länge med din anmälan!

 Två  långhelger
Första helgen genomgång av principerna 1-10
Andra helgen  genomgång av principerna 11-17

Väljer du att gå fortsättningskursen är det en genomgång varje dag då vi repeterar och fördjupar oss i de 17 principerna. OBS! Första dagen startar kl 9.30 för dig som går fortsättningskursen och därefter kl 10.00. Du som går nybörjarkursen börjar kl 11 och slutar kl 17 varje dag. 

Investering: 1900 kr/helg
Total kostnad för hela Vedic Art kursen är 3800 kr

Du tar själv med din lunch. Pizzeria och mataffär finns mycket nära. Det finns micro och kylskåp. Det ingår fika på fm & em.

Du kommer ha tillgång till vår fantastiska pool så glöm inte badkläder.

Bokning: Boka dig till Vedic art grundkurs eller fortsättningskurs (6 dagar), via e-post ulrica@crevia.se eller telefon 073-903 64 55. Om du skickar ett mail ange ditt telefonnummer. Vi bekräftar alla bokningar via e-post eller telefon.

Betalning: Betala 1000 kr i anmälningsavgift via swish 073/903 64 55 Ulrica Vedin (återfås ej vid förhinder att delta) Betala anmälningsavgiften först när du fått en bekräftelse av att du har en plats. Vid första kurstillfället betalas sedan resterande 2800 kr.

Plats: Ateljé CREVIA, Växthusvägen 7 i Läckeby.

Det material du vill använda tar du själv med! Det finns akrylfärg, målarduk på metervara eller uppspänd, finare papper, penslar, rollrar att köpa till bra priser i ateljén. Det finns möjligheter att besöka ateljén för att handla ditt material innan kursstart. Vi har öppet varje onsdag kl 18-20 eller kontakta oss för att boka en tid som passar dig..

Tips på material att ta med på kursen!

 • Att måla med; Penslar av olika storlekar, spatlar, rollrar, svampar etc
 • Att måla på; Målarduk på rulle, canvas,  pannå, kartong, tapet, fint papper, brädor etc
 • Akrylfärg
 • Tygtrasor
 • Oömma kläder att måla i
 • Sprayflaska (finns om du vill låna)
 • Tejp
 • Lim
 • Sax
 • Blyertspenna
 • Färgpennor, kritor
 • Skissblock
 • Anteckningsblock
 • Något att ha vatten i (finns om du vill låna)
 • Badkläder, handduk och yogamatta kan vara fint att ha med.

Denna sida använder Cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av Cookies.  Lär dig mer