Retreat

Måla & mindful yoga retreat i Läckeby

Måla & mindful yoga retreat
Följ ditt hjärta!

Detta är en må bra kurs där du får:
Tid för att sakta in och ta hand om dig själv!
Tid för ditt måleri och blomma ut i din skaparkraft!

Intuitivt måleri och mindful yoga är en helt magisk kombination och ett fint sätt att ta hand om dig själv. 
Att skapa gör att vi kommer i kontakt med oss själva; våra tankar och känslor och vår kropp. Att vara mer närvarande i måleriet hjälper oss att njuta av processen, släppa på prestation och krav.  
Vi blir mer levande och fria i vårt måleri. 

Att öva mindfulness i vår kreativa process hjälper oss att bli fria från vår kritiska inre röst. Att ha en kärleksfull och vänlig inställning till oss själva i vår skaparprocess gör att vi blommar ut och njuter mer av vårt måleri och av livet. 

För vem:
Alla kan vara med på denna retreat. Det passar för dig som är nybörjare och dig med lång erfarenhet. Inga förkunskaper krävs vare sig av mindful yoga eller av att måla.
När: 1 + 2/6 kl 10-17 båda dagarna
Var: Atelje CREVIA i Läckeby, Växthusvägen 7.
Investering: 2995 kr
Vad ingår: målarmaterial (2 målardukar, tillgång till akrylfärg och redskap att måla med), frukt, kaffe, te, lunch, em fika, inspiration i intuitivt måleri, mindfulness övningar och mindfulyoga övning i en helt magisk miljö med pool.
Ta gärna med badkläder och handduk!

OBS! Boende ingår inte!
Kommer du långvägar ifrån och vill bo i närheten finns ett mysigt Bed & Breakfast i Rockneby ca 5 km från ateljén. I Kalmar som ligger 1,5 mil ifrån Läckeby finns många bra boende alternativ. Det går buss mellan Läckeby och Kalmar.

Upplägg kl10-17:

  • 10.00 Morgonsamling med mindfulness + frukt, te, kaffe
  • Dagens inspiration- intuitivt måleri
  • Egen målarstund
  • 12.30 Lunch
  • 13.30 Mindful yoga
  • Egen målarstund
  • 16.30 mindfulness
  • Fika och avslut med gemensam reflektionsstund 

Anmälan:
Anmäl dig via sms 073/903 64 55 eller via mail ulrica@crevia.se. När du fått bekräftelse att du har en plats swischar du anmälningsavgiften 750 kr till 073/903 64 55. Anmälningsavgiften återfås Ej vid förhinder att delta!

Ulrica Vedin som håller i retreatet är Livskonstnär, Vedic art lärare, coach och mindfulness instruktör.
Varmt välkommen!

Måla & yoga retreat på Vackra Öland!

Yoga & Intuitivt MåleriHelg på Vackra Öland den 31/5-2/6 2024

Varmt välkommen till en helg tillsammans med oss och det Öländska paradiset. Dagar där vi låter det Öländska lugnet omfamna oss, släpper taget om stress och vardagens bestyr och vänder fokus inåt och ger plats för intuitionen och det härliga flödet. 

Vi börjar och avslutar dagarna på yogamattan med utsikt över den blomstrande Öländska landsbygden. Härefter ger vi plats för den inre skapandekraften och låter vår kreativitet flöda fritt i det intuitiva måleriet. Vi njuter av de vackra omgivningarna, havets brus och skämmer bort oss med härlig vegetarisk mat, lagad på lokala råvaror. Ni sover gott i små men mysiga stugor endast ett stenkast från stranden. 

Helt enkelt fantastiska dagar där vi tillåter oss själva att vara här och nu. Yoga, skapa och njuta! 

Vi som håller i dessa härliga dagar är Linda Voltaire – Yogalärare och grundare av Yoga with a Silver Lining och Ulrica Vedin  – Vedic Art lärare, Mindfulnessinstruktör och Livskonstnär.

YOGA & INTUITIVT MÅLERI – ÄR EN MAGISK KOMBINATION!

Vem kan vara med denna helg?

Yoga och det intuitiva måleriet är en magisk kombination som båda handlar om en sak. Att släppa taget om intellektet och egot för att istället vara i stunden. Här och nu. Följa flödet. Att nyfiket utforska det som vi möter på yogamattan. Det som vill komma fram på målarduken.

Alla kan vara med på denna helg. Inga förkunskaper krävs vare sig av yoga eller av att måla. Vi kommer under denna helg få uppleva både Yin & Yang på yogamattan. Den energigivande och stärkande Ashtangayogan och den lugnande och helande Yinyogan. Vi anpassar praktiken helt efter dina förutsättningar vilket gör att denna helg passar såväl dig som är nybörjare som erfaren yogis. 

I det intuitiva måleriet låter vi intuitionen vara vägvisare i målarprocessen.När vi vänder fokus inåt, släpper på prestation och krav att det ska bli på ett förutbestämt sätt – skapas magi. Att måla från sitt hjärta! Alla kan det!

Intuitivt måleri är en form av skapandemeditation. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att måla. Motivet måste inte föreställa något, det kan vara ett virrvarr av färger och former. Allt är tillåtet och har betydelse för nästa steg. Visst låter det underbart? Häng med på en spännande resa med dig själv i färgernas magiska värld. Under helgen kommer du få introduktion och individuell handledning till det intuitiva måleriet.

VARMT VÄLKOMNA TILL EN HELG FYLLD AV YOGA, KREATIVITET & LEKFULLHET!

Lite mer information

När: Nya datum kommer sommaren 2025 men du kan skriva ett mail om du redan nu är intresserad av detta retreat 🙂

Din investering: 5 900 kr varav 1 500 betalas vid anmälan. Resterande del betalas 5 veckor innan helgen. I priset ingår logi, mat, yoga & individuell målerivägledning av Ulrica. Transfer till och från Öland samt målariematerial ingår ej i priset. Kan beställas av Ulrica enligt nedan.

Bokning: Sker via Mindbody eller via e-mail info@travelwithasilverlining.com.

En anmälningsavgift om 1 500 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 5 veckor innan själva retreatet.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 1 500 kr tillbaka. Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

Målerimaterial: Du kan egentligen använda vilka konstnärsmaterial som helst i det intuitiva målandet. Här är förslag på vilket material som kan vara bra att ha med till kursen:
Akrylfärg, något att måla på (tex canvasduk, papper, tapet, kartong), något att måla med (tex pensel, spatel, svampar, roller, händerna mm). Det är även bra att du har med något att ha vatten i, en trasa, kanske någon penna, krita och kol.

Du kan förbeställa ett målarset med akrylfärger, målardukar, penslar som du får på plats. Det finns två olika målarset att välja på, ett lite enklare och ett lite lyxigare. Det kommer finnas ett mindre utbud av akrylfärg och målardukar som du kan köpa på plats. Du är även välkommen att besöka mig i min ateljé/konstnärsbutik i Läckeby innan kursstart för att få råd och köpa det du behöver inför kursen.
Kontakta Ulrica om du är intresserad: 073/903 64 55, ulrica@crevia.se

Vi önskar dig varmt välkommen att delta med oss under dessa magiska dagar!
Ulrica & Linda

Måla & yogadag i Kalmar:

Yoga & Intuitivt måleri

Yoga & Intuitivt Måleridag
Varmt välkommen till en dag i kreativitetens tecken tillsammans med oss! En dag där vi släpper taget om stress och vardagens bestyr för att helt vända fokus inåt och ge plats för intuitionen, den inre skapandekraften och lekfullheten,
Vi börjar och avslutar dagen på yogamattan i Yoga with a Silver liknings mysiga shala Jord för att landa i kropp och andetag. Här & Nu.
Härefter förflyttar vi oss över gatan till dagens ateljé – Shala Rymd. Här låter vi rymden, ljuset och den lätta energin omfamna oss. Vi ger plats för den inre skapandekraften och låter vår kreativitet flöda fritt i det intuitiva måleriet. Dagen avslutas med ett lugn stund på mattan i ett skönt och helande Yinyogapass.
Yoga och det intuitiva måleriet är en magisk kombination som båda handlar om en sak. Att släppa taget om intellektet och egot för att istället vara i stunden. Här och nu. Följa flödet. Att nyfiket utforska det som vi möter på yogamattan. Det som vill komma fram på målarduken!
Vi som håller i denna dag är Linda Voltaire från Yoga with a Silver Lining & Ulrika Vedin från CREVIA design. Vi ser så fram emot denna dag fylld av yoga, måleri och lekfullhet tillsammans med er!

DATUM: Inget datum inbokat för 2024 men meddela gärna oss om du har ett intresse av denna kurs!
TID 09.00-17.30
PLATS Yoga with a Silver Lining – en boutiqueyoga shala i Kalmar Fabriksgatan 20 B, 392 34, Kalmar
Din investering: 1400 kr
I ovan investering ingår förutom yogan & intuitivt måleri även lunch (valfri sallad från Kallskänken), målarmaterial (2 målardukar, tillgång till akrylfärg och redskap att måla med).
Bokning: Sker via Mindbody eller via e-mail info@travelwithasilverlining.com

Varukorg