Mindfulness

Mindfulness

Mindfulnesskurs i ateljé CREVIA i Läckeby eller online.
Vad passar dig bäst?

Mindfulness bygger oss inifrån & ut!

Mindfulness

RABATT på mindfulnesskurser:

I mitt samarbete med Mindfulnesscenter har jag även möjligheten att erbjuda dig 20% rabatt på deras e-kurser. Du uppger rabattkoden ULRICAVEDIN i kassan så får du 20% på alla deras e-kurser.
Du kan även välja att gå deras utbildningar och retreat med 10% rabatt med min rabattkod ULRICAVEDIN.
Observera att du inte kan använda flera olika rabbatkoder samtidigt!

En fin meditation ( 5 min) för att landa in i dig själv innan du startar upp din kreativa process!

Meditation

Vad tycker mina kursdeltagare?

“Helt underbart! Tydliga genomgångar med bra upplägg. Miljön har varit så trygg och avslappnande.” “En av mina livs bästa investeringar TACK!”

“Magiska meditationer! Jag har fått så många bra verktyg att prova och ta med mindfulness in i min vardag. Tack för alt du har lärt mig! Ditt lugn, kunskap och varma energi. Alla ord, citat och övningar. Fint att få komma som man är. Jag har känt mig trygg hos dig!”

“Mysig och varm lokal med mjuka inkännande rörelser. Härligt med avslutande testund. Gillar att du läser ur dina fina böcker/texter. Tycker om att du tipsar om rytmen i rörelserna. Tack för en mycket fin och givande tid. Skulle kunna tänka mig flera veckor till.”

Mycket bra! Underbar miljö. Ett härligt flöde mellan de olika delarna i upplägget. Jag har uppskattat att komma till en plats att landa på! Jag kan nu uppskatta och se saker i nuet.”

Varukorg