Om CREVIA

Ulrica och Johan Vedin CREVIA bygg & design AB

Namnet CREVIA är en sammanslagning av de latinska orden crea (skapa) och via (väg). Det betyder friheten att kunna påverka och forma sin egen tillvaro.
CREVIA består av bygg & design.
Vi som driver företaget CREVIA bygg & design AB heter Johan och Ulrica Vedin.
Johan är snickare och ansvarar för bygg och Ulrica är coach, livskonstnär och inspiratör och ansvarar för design.
Denna hemsida är mest inriktad på design delen i företaget men vill du få mer info om byggs tjänster kontaktar du Johan via mail johan@crevia.se eller via telefon 073/67 98 118.

Om ateljé CREVIA

Ateljé CREVIA i Läckeby Kalmar

Välkommen till min kreativa värld full av färg & skaparglädje!
Jag har alltid älskat att måla och har sedan många år anordnat målarkurser i min ljuvliga ateljé i Läckeby som ligger 1,5 mil norr om Kalmar. Jag tror att vi alla har precis det vi behöver inom oss för att skapa vår egen väg! Om vi vågar släppa taget, leka och nyfiket utforska så kan vi skapa magi i konsten och livet! Vi blir då våra egna livskonstnärer! Visst låter det härligt?

Ateljén rymmer även en liten konstnärsbutik och ett galleri. Har öppet varje onsdag kl 18-20. För övrig tid, om du vill köpa konstnärsmaterial eller se min konst, går det bra att kontakta mig (073/903 64 55) så öppnar jag gärna.
Adress till ateljé CREVIA Växthusvägen 7, 395 97 Läckeby

Om LIVSKONSTNÄREN Ulrica Vedin

livskonstnär

Jag ser mig själv som livskonstnär, inspiratör och coach!
Jag har alltid älskat att skapa. Att måla är för mig en så självklar del i livet. Att få bli uppslukad av alla färger, att ge utlopp för ”alla mina känslor”, hitta mitt sanna jag, att vara närvarande med mig själv, att känna inre frid och lugn samtidigt som livsenergin sprudlar i min kropp & själ. Att måla är att ta hand om mig själv och en form av självläkning.

Att nyfiket och lekfullt undersöka vad jag gillar och inte gillar ger en frihet som hjälper mig i måleriet och i livet. Jag kallar detta ett intuitivt sätt att måla. När jag arbetat intuitivt blir mina känslor min kompass. Måleriet hjälper mig att vara i stunden och då släpper jag taget om allt! Jag lyssnar inåt. Vad vill komma fram? Mina målningar bär oftast på en berättelse eller budskap som gör min målarprocess så spännande.

Min inspiration till att måla finner jag i själva livet, mina känslor, möten med människor och naturen.  
Jag älskar färg, mycket färg och jag har alltid haft en stor dragning till 50- och 60 talet. Mina resor till Indien ligger mig väldigt varmt om hjärtat och inspirerar mig i måleriet. 
Jag har svårt att begränsa mig! Jag ser magi och möjligheter över allt! 

Jag har mycket kunskap och många utbildningar som är av stor betydelse för att kunna möta, förstå och hjälpa människor i deras vardag och till ett mer kreativt och meningsfullt liv – MEN att möta människor med värme, tillit och respekt och med ett äkta genuint intresse och engagemang är det viktigaste i mitt möte med dig.

Genom åren har jag mött och hjälpt många med svårigheter att få ihop sin vardag, hitta skaparglädje och meningsfullhet. Dessa möten har berikat mitt liv och jag känner en sån ödmjukhet och tacksamhet att jag fått vara en del i deras process mot ett mer rikt och värdefullt liv!

BÄSTA CITATET
“Jag får för jag vill”
Det tog lite längre tid för mig att förstå detta än vad det gjorde för min då 5 åriga son Daniel.

Varma färgglada hälsningar
Ulrica Vedin

Varukorg