Om CREVIA

Namnet CREVIA är en sammanslagning av de latinska orden crea (skapa) och via (väg). Det betyder friheten att kunna påverka och forma sin egen tillvaro.
CREVIA består av bygg & design.
Vi som driver företaget CREVIA bygg & design AB heter Johan och Ulrica Vedin.
Johan är snickare och ansvarar för bygg och Ulrica är coach, livskonstnär och inspiratör och ansvarar för design.
Denna hemsida är mest inriktad på design delen i företaget men vill du få mer info om byggs tjänster kontaktar du Johan via mail johan@crevia.se eller via telefon 073/67 98 118.

Om ateljé CREVIA

Välkommen till min kreativa värld full av färg & skaparglädje!
Jag har alltid älskat att måla och har sedan många år anordnat målarkurser i min ljuvliga ateljé i Läckeby som ligger 1,5 mil norr om Kalmar. Jag tror att vi alla har precis det vi behöver inom oss för att skapa vår egen väg! Om vi vågar släppa taget, leka och nyfiket utforska så kan vi skapa magi i konsten och livet! Vi blir då våra egna livskonstnärer! Visst låter det härligt?

Ateljén rymmer även en liten konstnärsbutik och ett galleri. Har öppet varje onsdag kl 18-20. För övrig tid, om du vill köpa konstnärsmaterial eller se min konst, går det bra att kontakta mig (073/903 64 55) så öppnar jag gärna.
Adress till ateljé CREVIA Växthusvägen 7, 395 97 Läckeby

Om Ulrica

Jag ser mig själv som coach, inspiratör och livskonstnär!
Jag har alltid älskat att skapa. Att måla är för mig en så självklar del i livet speciellt sedan jag själv fick en utmattning 2013. Att få bli uppslukad av alla färger, att ge utlopp för ”alla mina känslor”, hitta mitt sanna jag, att vara närvarande med mig själv, att känna inre frid och lugn samtidigt som livsenergin återkommer i kropp & själv. Att måla är självläkning!

Att få uttrycka mina tankar och känslor och upplevelser med färg, form och struktur är så naturligt och viktigt för mig. Att nyfiket och lekfullt undersöka vad jag gillar och inte gillar är en sån frihet som hjälper mig i måleriet och i livet. Jag kallar detta ett intuitivt sätt att måla. När jag arbetat intuitivt blir mina känslor min kompass. Måleriet hjälper mig att vara i stunden och då släpper jag taget om allt! Jag lyssnar inåt. Vad vill komma fram? Att nyfiket och tacksamt ta emot och utforska den kreativa processen och de berättelser/historier som dyker upp i målningen är så spännande och utvecklande.

Att måla intuitivt ger mig återhämtning och ny energi så att jag kan blomstra och förhoppningsvis sända ut kärleksfull energi och omtanke ut i universum till dig. Min önskan är att DU också ska få tillgång till din kreativitet och skaparkraft så att du kan blomstra i både konsten och livet. Jag älskar att få följa din kreativa process under mina kurser och coachning.

Jag har arbetat som arbetsterapeut sedan 1997 och har även utbildat mig till mindfulness instruktör, antistresscoach med inriktning mot skapande aktivitet och Vedic art lärare för både grundkurs och fortsättningskurs.

Jag har mycket kunskap och många utbildningar som är av stor betydelse för att kunna möta, förstå och hjälpa människor i deras vardag och till ett mer kreativt och meningsfullt liv – MEN att möta människor med värme, tillit och respekt och med ett äkta genuint intresse och engagemang är det viktigaste i mitt möte med dig.

Genom åren har jag mött och hjälpt många med svårigheter att få ihop sin vardag, hitta skaparglädje och meningsfullhet. Dessa möten har berikat mitt liv och jag känner en sån ödmjukhet och tacksamhet att jag fått vara en del i deras process mot ett mer rikt och värdefullt liv!

BÄSTA CITATET
“Jag får för jag vill”
Det tog lite längre tid för mig att förstå detta än vad det gjorde för min då 5 åriga son Daniel.

Varma färgglada hälsningar
Ulrica Vedin

Varukorg

Denna sida använder Cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av Cookies.  Lär dig mer