Vad är intuitivt måleri?

Det intuitiva måleriet handlar om att släppa taget och följa flödet i stunden. Här och Nu. Det är en form av skapande meditation. Att nyfiket utforska det som vill komma fram på målarduken och att låta känslorna vara vägvisare i målarprocessen. När vi vänder fokus inåt, släpper på prestation och krav att det ska bli på ett förutbestämt sätt – skapas magi. Att lyssna och vända fokus inåt. Att måla från sitt hjärta! Alla kan det!

Intuitivt måleri är som att berätta en historia med färg istället för med ord. Att släppa taget och följa flödet. att njuta av processen istället för att fokusera på resultatet. Att släppa på prestation och krav. Att ha tilltit! Det finns inga misstag eller fel i den kreativa processen! Allt har en mening även om det inte alltid är tydligt i stunden.  Det finns bara olika sätt som öppnar upp för fler möjligheter. Det som ibland skaver utvecklar oss!

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att måla. Motivet måste inte föreställa något, det kan vara ett virrvarr av färger och former. Allt är tillåtet och har betydelse för nästa steg. Att helt enkelt unna dig att måla för att du vill och för den glädje det ger. Att låta din kreativa impuls styra dig. Gör det du har lust till! Följ din impuls! Släpp taget om det perfekta så blir det mer intressant!

Visst låter det underbart?
Boka in dig på en Intuitiv målarkurs och häng med på en spännande resa med dig själv i färgernas magiska värld. 
Under mina målarkurser i intuitivt måleri kommer du få introduktion och individuell handledning utifrån där du befinner dig.

Hitta din inspiration i måleriet och livet! Gör mer av det du älskar och lita på dig själv!
Ditt unika uttryck uppstår när du uttrycker det du tycker om från djupet av ditt hjärta.
I grunden har vi alla en inneboende förmåga att vara kreativa och skapa magi både i konsten och livet.

Varukorg