Kommande evenemang 2024

Frukost & mindfulness

Bästa sättet att förstå vad mindfulness är – ÄR att själv prova! Du kommer under denna frukost få prova:
Mindful eating (vardagsövning)
Andrum – incheckning med dig själv (meditation)
Mindfulyoga- (mjuka medvetna rörelser -sittande på stol)
Mindful talk

Arrangör och Plats: Läckeby Bygdegård
När: Lördag den 13/4 kl 8.30 – ca 10.30
Kostnad: 150 kr för Frukost & mindfulnessövningar
Anmälan senast 4/4 till Marie-Louise 073-181 19 34

Kulturevenemang

Varmt välkommen till ett kulturevenemang i Läckeby Hembygdsgård den 20-21april. Det är en kulturhelg där bygden vill lyfta fram oss kvinnor, våra styrkor och förmågor. Det känns så fint! 

Under helgen kommer jag finnas på plats lördagen den 20/4 och ställa ut min konst och måla live för den som vill komma och se hur jag tar mig an min målarprocess.

Kom och ta del av vad vi kvinnor kan!
Evenemanget är gratis!

Måla live på scen under allsång!

Jag har fått uppdraget av Rydellarna Kultur & Nöje i Kalmar att stå på scen och måla med uppträdande artister under allsång på Krusenstiernska trädgården måndag den 8/6.

Här kan du läsa mer och boka en biljett:https://www.rydellarna.se/biljetter/

Konstutställning

I augusti är det återigen dags för mig att ställa ut min konst på Södermalm i Stockholm. Södermalm är speciell för mig. Har bott där under många år innan jag och familjen flyttade längre söder ut till Läckeby, nära Kalmar.

Denna utställning är något jag verkligen ser fram emot!
Hoppas att DU vill komma förbi för att ta del av min utställning! Ser fram emot att få prata om konsten & livet med dig!

Jag lovar dig en konstutställning med mycket färg och kärlek! Kommer stå live och måla under dagarna och jag delger gärna min målarprocess till dig!
Varmt välkomna!

Konst i träden

Det är fjärde året som jag ställer ut min konst i den vackra trädgården på Krusenstiernska gården i Kalmar. Det är en magisk plats för att umgås, prata om konsten & livet och se massa fantastisk konst.

Hela trädgården fylls med konst, två konstpedagoger har skaparhörna för alla barn och caféet håller öppet hela dagen.

Konst & hantverk

Att delta tillsammans med min fina vän Johanna på Skördefesten är så himla roligt! Vi bjuder på en underbar blandning av konst och hantverk. Jag målar live och visar hur jag startar en målning intuitivt. Vi pratar om konsten & livet! Vi skrattar och njuter av att få träffa och samtala med så många kreativa själar som delar vår passion för det kreativa. Självklart säljer vi vår konst och keramik! Jag har även med mig smycken, konstnärsmaterial och mycket mer som ger skaparglädje.

Varukorg