Gratis webbkurser

Min förhoppning är att sprida kurser som ger dig ökad kreativitet och
närvaro i ditt liv!

gratis webbkurser
gratis webbkurs mindful yoga

Mindful yoga

Mindful yoga är en mjuk yoga där samspelet mellan rörelser och andning ökar din närvaro och koncentration. Mindful yoga är för oss alla! Du kan göra yogan sittande på en stol eller i yogaställning på golvet. Mindful yoga stärker kroppen och alla dess funktioner. Den möjliggör ökad inre kontakt och insikt, fysisk flexibilitet, mental avslappning samt aktivitetsbalans i vardagen. Många upplever minskad stress och oro, förbättrad sömn, ökat välbefinnande och ökar hanterbarhet av smärta.
För att förbli kreativa själar behöver vi stillhet och tid att ta hand om oss själva!

Gratis webbkurs intuitivt måleri

Vad är intuitivt måleri? Alla kan måla!

Detta är en kurs för dig som är nyfiken på vad intuitivt måleri är och för dig som vill komma igång med att måla! Du får ta del av alla mina steg i min målarprocess. Jag visar hur du enkelt kan starta upp en målning. Därefter berättar jag om min process till en färdig målning.

gratis webbkurs mixed media art

Mixed media art Jultavla Stilla Natt

Detta är en webbkurs där du får lära dig mer om mixed media. Du får följa mig i processen där jag skapar en jultavla. Från inspiration till färdig målning. Du kan givetvis skapa en mixed media tavla utifrån ett annat tema då själva tekniken är densamma. Mixed media art betyder att man blandar olika tekniker. I denna video får du följa min process i en målning där jag använder kollageteknik, stenciler, stämplar och akrylfärg.

Varukorg