Intuitiv målarkurs en fördjupningskurs

Intuitiv målarkurs en fördjupningskurs, kvällskurs onsdagar kl 18-20
Detta är en kvällskurs då vi vid 6 tillfällen strålar samman och njuter av färg, form och struktur på ett kravlöst sätt. Du kommer att få en introduktion till ett intuitivt sätt att starta dina målningar och sedan en fördjupning i processen och vägledning till att slutföra en målning.

Varje tillfälle inleds med en gemensam genomgång kl 18.00. Du kommer få övningar att göra vid varje tillfälle som kommer hjälpa dig att utveckla ditt intuitiva måleri och leda dig framåt från en bakgrund till en färdig målning.

Intuitivt måleri handlar främst om att släppa taget och låta det som vill hända på din målarduk få uppstå mer av sig självt. Att inte i förväg bestämma vad målningen kommer föreställa. Att tillåta dig att nyfiket undersöka vad du tycker om eller inte tycker om utan att döma och värdera. Att vara öppen och öppna upp ditt seende! Att leka och utforska med färg, form och struktur är ett ljuvligt sätt att måla som alla kan! Ett sätt att vara Här & Nu! att hitta ditt unika uttryck! Att hitta din magi och strålarkraft!

Plats: Ateljé CREVIA, Växthusvägen 7 i Läckeby
Datum: onsdagar kl 18-20 den 1,8,15, 22 februari + 1,8 mars
Datum: onsdagar kl 18-20 den 22, 29 mars + 5, 12, 19, 26 april
Om du skulle vara sjuk vid något av dessa tillfällen finns möjligheter att delta digitalt.

Vad ingår: allt material och fika
Investering: 1850kr
Tänk på att ha kläder du kan måla i.
Antal deltagare: max 5 personer
Anmälningsavgiften är 650kr som du swishar till 073/903 64 55 när du fått en bekräftelse på att du har en plats. Resterande 1200kr betalas vid första kurstillfället. Anmälningsavgiften återfås ej vid förhinder att delta.

Vad säger deltagarna?

”så härligt att botanisera och testa alla olika färger och kulörer, och material. Att måla i lugn och mysig miljö med likasinnade är rofyllt.”

”Har varit SÅ bra!” ”Så positiv atmosfär/energi. Nya genomgångar men man har ändå kunnat låta allt sjukna in i den takt det har behövts.Tror att det var därför de två sista gångerna gick så snabbt. Allt sjönk in och man försvann i två timmar.”

” Jättemysig kurs. Har lärt mig så mycket”

” Skön atmosfär att få komma hit och bara vara, få tillgång till att prova färger & redskap- Att slippa behöva prestera. Det blir så tydligt att jag är här för MIN skull, inte för att ”klara kursen” Du Ulrica är så lyhörd & tillåtande. Tiden går fort, verkligen mindfulness.”

” Upplägget. Livet och målningen. Läraren”


Varukorg

Denna sida använder Cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av Cookies.  Lär dig mer