Intuitiv målarkurs/fördjupning, kvällskurs

Intuitiv målarkurs/fördjupning, kvällskurs 2022
Detta är en kvällskurs då vi vid 6 tillfällen strålar samman och njuter av färg, form och struktur på ett kravlöst sätt. Du kommer att få en introduktion till ett intuitivt sätt att starta dina målningar och sedan en fördjupning i processen och vägledning till att slutföra en målning.

Varje tillfälle inleds med en gemensam genomgång kl 18.00. Du kommer få övningar att göra vid varje tillfälle som kommer hjälpa dig att utveckla ditt intuitiva måleri och leda dig framåt från en bakgrund till en färdig målning.

Intuitivt måleri handlar främst om att släppa taget och låta det som vill hända på din målarduk få uppstå mer av sig självt. Att inte i förväg bestämma vad målningen kommer föreställa. Att tillåta dig att nyfiket undersöka vad du tycker om eller inte tycker om utan att döma och värdera. Att vara öppen och öppna upp ditt seende! Att leka och utforska med färg, form och struktur är ett ljuvligt sätt att måla som alla kan! Ett sätt att vara Här & Nu! att hitta ditt unika uttryck! Att hitta din magi och strålarkraft!

Plats: Ateljé CREVIA, Växthusvägen 7 i Läckeby
Datum: onsdagar kl 18-20 den 9/11, 16/11, 23/11, 30/11, 7/12, 14/12.
Om du skulle vara sjuk vid något av dessa tillfällen finns möjligheter att delta digitalt.

Vad ingår: allt material och fika
Kostnad: 1750kr
Tänk på att ha kläder du kan måla i.
Antal deltagare: max 4 personer
Anmälningsavgiften är 650kr som du swishar till 073/903 64 55 när du fått en bekräftelse på att du har en plats. Resterande 1100kr betalas vid första kurstillfället.

Varmt välkommen!
Ulrica Vedin


Denna sida använder Cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av Cookies.  Lär dig mer