Mindful art journaling

Mindful art journaling är en kurs där du får möjligheten att rikta ditt fokus in till dig själv Här och Nu! Väck din skaparlust till liv & öka ditt kreativa självförtroende! Mindful Art journaling är för alla! – både för nybörjare och erfarna inom mindfulness och måleri! Art journaling är en fantastisk process där måleriet och orden möts. Du får möjligheten att skapar en egen konstbok från ditt hjärta. En bok där du kravlöst och lekfullt kan målar och skriva. Art journaling ger möjligheten att kravlöst utforska och utveckla ditt skapande. Vad du gillar? Vad du inte gillar? Att vara i det lilla formatet ger stora möjligheter att utvecklas i både konsten och livet.

Du gör på ditt sätt utifrån inspiration och lust!

Mindful art
Att måla får oss att stanna upp i nuet. Att måla är att vara naturligt mindful. I mindfulness riktar vi vår uppmärksamhet på våra tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser och vårt andetag med ett barns nyfikenhet och utan att döma och värdera. Att vara i varje ögonblick i måleriet hjälper oss att njuta av processen mer än att fokusera på resultatet. Vi blir mer fria i vårt måleri. Att öva mindfulness hjälper oss att bli mer fria från vår inre kritiska röst. Att ha en kärleksfull och vänlig inställning till oss själva i vår skaparprocess gör att vi blommar ut och njuter mer av vårt måleri och av livet.

Upplägg:
En fin dag som kommer varvas med mindfulness och kreativitet! Vi riktar fokus inåt och ger oss tid för reflektion och skapande i vår egen takt. Vi kommer prova olika mindfulart övningar och skapa utifrån olika teman under dagen som hjälp i den kreativa processen. Du kommer få skapa din egen art journal/konstbok utifrån din egna kreativa process som du sedan kommer kunna fortsätta måla och skriva i.

Plats: Ateljé CREVIA, Växthusvägen 7 i Läckeby
Datum: Inget datum inplanerat 2024 men Hör gärna av dig vid intresse! Kursen är i 4 timmar
Vad ingår: Allt material och lyxig fika ingår.
Investering: 850 kr
Tänk på att ha kläder du kan måla i.
Antal deltagare: max 4 personer
Anmälningsavgiften är 300kr som du swishar till 073/903 64 55 när du fått en bekräftelse på att du har en plats. Anmälan är bindande och du återfår inte anmälningsavgiften vid förhinder att delta.
Resterande 550 kr betalas vid kurstillfället.

Varukorg