Mixed media art

Kvällskurs i mixed media art onsdagar kl 18-20, 5 tillfällen

Plats: Ateljé CREVIA, Växthusvägen 7 i Läckeby
Datum: onsdagar kl 18-20 den 17/4, 24/4, 8/5, 15/5, 29/5
Missar du något tillfälle går det bra att vara med digitalt.

En spännande kurs där du får prova flera olika tekniker och material för att skapa din konst, ditt kreativa uttryck. Det finns oändligt många roliga sätt att starta en målning som gör att kraven minskar och som öppnar upp för massa möjligheter i skapandet.

Tillfälle 1: Du får prova att göra dina egna tryck med en gelli plate platta som du sedan kan jobba vidare med på många olika sätt

Tillfälle 2: Vi undersöker kollageteknik och olika material. Här får du även prova på att kombinera måleri med det intuitiva skrivandet om du vill. Introduktion till art journaling och dess oändliga möjligheter.

Tillfälle 3: Vi leker med färg och provar bubbelmålning och ballongmålning. Vi utforskar även hur vi kan använda olika pennor och kritor i vårt skapande.

Tillfälle 4. Du kommer få prova flera olika sätt att transferera bilder, foton, tidningsurklipp som du sedan kan måla vidare på och integrera i ditt måleri.

Tillfälle 5. Nu finns tid att jobba färdigt med dina projekt. Att göra klart en målning på en canvasduk med olika tekniker som du testat eller skapa en egen artjournal/konstdagbok.

Plats: Atelje CREVIA, Växthusvägen 7, Läckeby
Vad ingår: Allt material samt fika
Investering: 1650kr
Tänk på att ha kläder du kan måla i.
Antal deltagare: max 4 personer
Anmälningsavgift: 650 kr som du swishar till 073/903 64 55 när du fått en bekräftelse att du har en plats. Anmälningsavgiften återfår ej vid förhinder att delta.
Resterande 1000kr betalas vid första kurstillfället.

Varukorg