Vad är Self-Compassion?

Self-compassion är förmågan att bemöta sig själv med vänlighet, förståelse och medkänsla. Det handlar om att vara snäll mot sig själv på samma sätt som du skulle vara mot en nära vän i tider av svårigheter. Det är att uppmuntra dig själv, sätta ord på dina känslor och vara din egen bästa supporter.

Att integrera self-compassion i din coaching-process kommer att hjälpa dig att bemöta dina utmaningar med vänlighet och medkänsla. Detta kommer att främja ditt välbefinnande, öka din självkänsla och hjälpa dig att skapa en mer positiv och balanserad livsstil. Välkommen till en resa mot en mer kärleksfull och stöttande relation med dig själv.

Vägen till Välbefinnande och Personlig Utveckling”

Som din coach är mitt mål att stödja dig på din resa mot välbefinnande och personlig utveckling. En viktig komponent i detta arbete är att utveckla self-compassion, eller självmedkänsla, som en nyckel till att uppnå dina mål och trivas i livet.

Självmedkänsla är en viktig aspekt av mental hälsa och välmående. Studier har visat att människor som utövar självmedkänsla tenderar att ha lägre nivåer av ångest och depression, bättre självkänsla och en större förmåga att hantera stress. Att öva självmedkänsla kan vara en kraftfull metod för att främja en positiv och balanserad relation med sig själv och andra.

Eftersom personkemi och tillit är så viktigt för att coaching skall fungera bra så erbjuder jag ett kostnadsfritt samtal så att vi tillsammans kan utforska om detta kan vara hjälpsamt för dig. S

Samtalet sker via telefon och är ca 20 min. När du bokar ett kostnadsfritt samtal får du ett mail med förslag på telefontid.

Vill du boka coaching online så går du till webbutiken och gör din beställning. Observera att du kan köpa ett tillfälle eller flera olika coachingpaket. Vill du boka ett fysiskt möte skickar du ett mail med din önskan. Betalningen sker då på plats.

Varukorg

Denna sida använder Cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av Cookies.  Lär dig mer