Målar AW online

Varför inte testa detta lite annorlunda koncept tillsammans med dina kompisar eller kollegor?
Avrunda dagen eller veckan som varit och ladda upp inför helgen med något gott att dricka och lite extra kreativ boost!

Du får målar en egen tavla och självklart guidar jag dig genom processen. Om du vill kan vi ha ett gemensamt tema för kvällen utifrån det som känns aktuellt för ditt gäng. Vi släpper taget om krav på prestation och perfektion och skapar fritt från hjärtat.

Så här går det till:

  • Samla dina vänner hemma eller i en lokal där ni kan vara kreativa och måla. Ni behöver fixa målarmaterialet själva men gör det enkelt!
  • Ni laddar upp med favoritdryck & snacks!
  • Jag håller i en kreativ workshop på zoom ca 1-1,5 timme utifrån tema ni valt, annars improviserar jag när jag träffar er.
  • Under lättsamma former skapar du din målning. Jag guidar er genom målarprocessen och stöttar er till att hitta er inre kreativitet.
  • När du lagt din beställning mailar jag dig så att vi hittar en dag och tid som passar oss för denna Målar AW.

Sagt om AW online:
“Jag har gått en kurs hos Ulrica tidigare och var så peppad på att träffas igen, få inspireras och måla tillsammans med mina kollegor, nu digitalt! Det var jättetrevligt och så inspirerande, fick ett par nya tips och tricks som jag kommer använda mig utav nu när jag målar hemma själv. Ser redan fram emot min nästa kurs, frågan är bara när det blir och vilken?!”

“Tack för denna trevliga och lärorika kvällen! Det var intressant att se tavlorna växa fram. Det var en utmaning, en kul sådan!”
/Digital workshop i Intuitivt måleri med Studieförbundet Vuxenskolan”

Varukorg