Coaching

Coaching är en kreativ process där dina
styrkor lyfts fram och där du själv får möjligheten att bli medveten om vad som är viktigt och värdefullt i ditt liv
så att du därefter kan skapa din
egen magiska väg i både
konsten & livet!

Jag har mycket kunskap och många utbildningar som är av stor betydelse för att kunna möta, förstå och hjälpa människor i deras vardag –
MEN att möta människor med värme, tillit och respekt och med ett äkta genuint intresse och engagemang är det viktigaste i mitt möte med dig.

Genom åren som arbetsterapeut, kreativ coach och inspiratör har jag mött och hjälpt många med svårigheter att få ihop sin vardag, hitta meningsfullhet och mer närvaro i livet. Dessa möten har berikat mitt liv och jag känner en sån ödmjukhet och tacksamhet att jag fått vara en del i deras process mot ett mer kreativt, rikt och värdefullt liv!

Det finaste någon har sagt till mig under ett coachingtillfälle är att:
“Alla borde ha en Ulrica i sitt liv”

Vad är Coaching?

Coachingen är ett samarbete mellan dig och mig. Utgångspunkten är att du har allt inom dig precis som det lilla fröet som har allt inom sig för att växa och blomstra på sitt unika sätt.

Vi formar samtalet och övningar utifrån din längtan och det som är viktigt för dig. Jag ställer frågor som gör dig medveten om dina behov, tankar, känslor och beteenden. Vi kommer tillsammans fram till ett upplägg som passar dig utifrån din förmåga och behov.

Du sätter upp mål utifrån det som är viktigt och värdefullt för dig. Jag kommer finnas där och stödja dig att ta dig mot ditt mål. Fokus är här & nu och på framtiden.

Tänk om drömmen som du bär på är livsvägen du är menad att trampa.
– ur boken Älskad, Vila i den du är av Sofia Sivertsdotter

Vad Kostar det?

Kreativ choacing: 650 kr/timme eller boka 3 tillfällen för 1500kr.
Vid kreativ choching står du själv för det material som behövs. Om vi träffas i min ateljé i Läckeby går det fint att ta med eget material eller köpa på plats. Du kan även använda mitt material (färg, penslar, strukturmaterial + 1 st akvarellpapper A3 storlek) till en kostnad av 150 kr.

Coching för Stresshantering: 650 kr eller boka 3 tillfällen för 1500 kr

Hur går det till?

Eftersom personkemi och tillit är så viktigt för att coaching skall fungera bra så erbjuder jag ett kostnadsfritt samtal så att vi tillsammans kan utforska om detta kan vara hjälpsamt för dig. Skriv i ditt meddelande om det gäller kreativ coaching eller stresshantering samt uppge ditt telefonnummer. Samtalet sker via telefon och är ca 20 min. När du bokar ett kostnadsfritt samtal får du ett mail med förslag på telefontid.

Du kan själv välja om du vill ses fysiskt i min ateljé CREVIA i Läckeby eller om du föredrar onlinemöte. Coaching på distans är mer nära och kraftfullt än vad man kan tro. Det är förstahandsvalet för många som vill ha en praktisk lösning. Vi möts via videosamtal utifrån den teknik som passar dig.

Vill du boka Kreativ coaching eller Stresshantering online så går du till webbutiken och gör din beställning. Observera att du kan köpa ett tillfälle eller ett paket med tre coaching tillfällen.

Vill du boka Kreativ coaching eller Stresshantering som ett fysiskt möte i ateljé CREVIA i Läckeby skickar du ett mail med din önskan samt ditt telefonnummer så ringer jag upp dig för att boka tid och datum för att ses. Betalning sker då på plats.

Det vore en ära att få möjligheten att hjälpa dig i din förändringsprocess – 
i riktning mot det som är viktigt och värdefullt för dig!

 

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev!
Inspiration för
KONSTEN & LIVET!

Du kan när som helst avregistrera dig!

Varukorg

Denna sida använder Cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av Cookies.  Lär dig mer