Coaching

coaching

Jag erbjuder coaching med fokus på balans i vardagen, närvaro, självmedkänsla och kreativitet.

Jag tror på ett Holistiskt synsätt!
Att se människan som en helhet, där sinne, själ och kropp är sammankopplade och påverkar vår hälsa. När vi ser till helheten kan vi lättare uppnå och främja hälsa och välmående på lång sikt.

Vad är coaching?

Coaching är en kreativ process där du bli medveten om vad som är viktigt och värdefullt i ditt liv så att du kan börja ta steg i rätt riktning för att nå dina livsmål. Du får utrymme att sätta ord på dina tankar och känslor, jag speglar dig och ställer frågor för att hjälpa dig i din process.
Vi formar samtalet och övningar utifrån dina behov. Utgångspunkten är att du har all kunskap inom dig precis som det lilla fröet som har allt inom sig för att växa och blomstra på sitt unika sätt.

livskompass - ACT

Vi ser tillsammans över dina livsvärden inom olika livsområden som sedan ligger till grund för de mål du väljer att fokusera på. Vi skapar en gemensam bild av nuläget och lägga upp en plan hur vi går vidare. Jag kommer finnas där och stödja dig att ta dig mot ditt mål. Fokus är här & nu och på framtiden.

När kan coaching vara till hjälp?

Livet är för oss alla en känslomässig berg och dalbana och ibland kan vi behöva stöd och uppmuntran på vår livsväg. Så är det för oss alla! Det händer saker i vårt liv som medför att vi kommer ur riktning och går vilse. Så har det varit även för mig.

konst av Ulrica Vedin
Jag erbjuder coaching för dig som vill:
 • Skapa balans i vardagen
 • Hantera stress, oro, ångest
 • Utveckla skaparkraft i konsten & livet
 • Starta en förändringsprocess
 • Stärka din kreativa förmåga
 • Hantera smärta
 • Utveckla din självmedkänsla
 • Öka din närvaro i vardagen
 • Förbättra din sömn

Vi kan inte undvika alla svårigheter och obehag i livet utan vi behöver skaffa oss redskap för att kunna hantera dem. För att kunna starta en förändring behöver du sakta in och bli medveten om att vad som behöver förbättras eller förändras. Du behöver komma i kontakt med ditt sanna jag – din inre röst och din intuition. Det är viktigt att vara förberedd på att stöta på hinder och utmaningar längs vägen. Uthållighet, tillit och engagemang är avgörande för att övervinna dessa hinder och uppnå förändringen.

Vilka metoder & redskap?

Fokus är på dig och dina behov vilket kommer styra valet av vårt arbetssätt. Det viktigaste är att det är hjälpsamt för dig. Ofta blir det en blandning av olika metoder som blir det bästa receptet.

Metoder & redskap för coaching
 • ACT (Acceptance Commitment Therapy) som samtalsmetod
 • Motiverande samtal (MI)
 • Mindfulness & självmedkänsla
 • Medicinsk yoga
 • Basal Kroppskännedom (BK)
 • Intuitivt måleri – skapande aktiviteter
 • Arbetsterapiprocessen med den teoretiska modellen Model Of Human Occupation (MOHO) som grund

Är jag rätt coach för dig?

Jag har mycket kunskap och många utbildningar som är av stor betydelse för att kunna möta, förstå och hjälpa DIG i din vardag –
MEN att möta DIG med värme, tillit och respekt och med ett äkta genuint intresse och engagemang är det viktigaste i mitt möte med dig.

Genom åren som arbetsterapeut, mindfulnessinstruktör, kursledare i intuitivt måleri och coach har jag hjälpt många vuxna och ungdomar att följa sina hjärtan och börja agera utifrån det som är viktigt och meningsfullt för dem.

Jag har kunnat hjälpa dem att skapa meningsfullhet och mer närvaro i livet. Att stärka deras egna intuitiva förmåga, att lita till sig själva och att våga blomma ut. Det är så fint!

Dessa möten har berikat mitt liv och jag känner en sån ödmjukhet och tacksamhet över att jag fått vara en del i deras process mot ett mer kreativt, balanserat, rikt och värdefullt liv!

Det vore en ära att få möjligheten att hjälpa dig i din förändringsprocess – 
i riktning mot det som är viktigt och värdefullt för dig!

Tänk om drömmen som du bär på är livsvägen du är menad att trampa.
– ur boken Älskad, Vila i den du är av Sofia Sivertsdotter

Vill du fördjupa dig?

Kanske behöver du få in mer kreativitet i ditt liv eller lära dig mer om hur du hanterar stress och får mer återhämtning? Behöver du bli bättre på att ta hand om dig själv, speciellt i svåra stunder? Här kan du fördjupa dig inom de olika områdena och kanske väcker det tankar som får dig att ta ditt nästa steg mot det som är viktigt i ditt liv! Varmt lycka till på din resa! Jag finns här om du behöver mitt stöd.

Vad Kostar det?

Coaching: 650 kr för 60 min
Coachingpaket: 3 tillfällen för 1500 kr, 5 tillfällen för 2500 kr, 7 tillfällen för 3500 kr

Hur går det till?

Eftersom personkemi och tillit är så viktigt för att coaching skall fungera bra så erbjuder jag ett kostnadsfritt samtal så att vi tillsammans kan utforska om detta kan vara hjälpsamt för dig. Samtalet sker via telefon och är ca 20 min. När du bokar ett kostnadsfritt samtal får du ett mail med förslag på telefontid.

Du kan själv välja om du vill ses fysiskt i min ateljé CREVIA i Läckeby eller om du föredrar onlinemöte. Coaching på distans är mer nära och kraftfullt än vad man kan tro. Det är förstahandsvalet för många som vill ha en praktisk lösning. Vi möts via videosamtal utifrån den teknik som passar dig.

Vill du boka coaching online så går du till webbutiken och gör din beställning. Coaching är en process som ofta behöver få ta tid för att du ska kunna nå hållbara resultat och därför erbjuder jag också olika coachingpaket.

Vill du boka coaching som ett fysiskt möte i ateljé CREVIA i Läckeby skickar du ett mail med din önskan samt ditt telefonnummer så ringer jag upp dig för att boka tid och datum för att ses. Betalning sker då på plats i min ateljé.

 

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev!
Inspiration för
KONSTEN & LIVET!

Du kan när som helst avregistrera dig!

Varukorg