Coaching

Coaching är en kreativ process där dina styrkor lyfts fram och där du själv får möjligheten att bli medveten om vad som är viktigt och värdefullt i ditt liv så att du därefter kan skapa din egen magiska väg i både konsten & livet!

Jag tror på ett Holistiskt synsätt som innebär att se människan som en helhet, där sinne, själ och kropp är sammankopplade och påverkar vår hälsa.

Genom att se till helheten kan vi uppnå och främja hälsa och välmående på lång sikt.

Vad innebär coaching?

Jag tror att vi alla har förmågan att själv skapa vårt liv så som vi vill leva det, men ibland kan man behöva lite stöd och uppmuntran på sin livsväg. Så är det för oss alla! Det händer saker i vårt liv som medför att vi kommer lite ur riktning och det händer till och med att vi går lite vilse. Men så är livet och det hör till! Vi kan inte undvika alla svårigheter och obehag i livet utan vi behöver skaffa oss redskap för att kunna hantera dem.

Jag erbjuder coaching med fokus på hälsa, ökad balans, närvaro och kreativitet. Jag coachar dig till att skapa hållbara förändringar i ditt liv som ger dig ett starkare mindset/tankestätt, en bättre hälsa, ökad självmedkänsla, ökad kreativitet och en mer balanserad livstil. 

För att kunna starta en förändring behöver du sakta in och bli medveten om att vad som behöver förbättras eller förändras. Du behöver komma i kontakt med ditt sanna jag – din inre röst och din intuition.

När din värdegrund är tydlig för dig kan du lättre sätta upp mål utifrån det som är viktigt och värdefullt för dig. Förändringen initieras när man tar det första steget, sätter mål och utarbetar en plan.

Det är viktigt att vara beredd på att stöta på hinder och utmaningar längs vägen. Emellertid är uthållighet och engagemang avgörande för att övervinna dessa hinder och uppnå förändringen.

Coachingen är ett samarbete mellan dig och mig. Utgångspunkten är att du har allt inom dig precis som det lilla fröet som har allt inom sig för att växa och blomstra på sitt unika sätt.

Vi formar samtalet och övningar utifrån din längtan och det som är viktigt för dig. Jag ställer frågor som gör dig medveten om dina behov, tankar, känslor och beteenden.

Vi kommer tillsammans fram till ett upplägg som passar dig utifrån din förmåga och behov. Du sätter upp mål utifrån det som är viktigt och värdefullt för dig. Jag kommer finnas där och stödja dig att ta dig mot ditt mål. Fokus är här & nu och på framtiden.

Coaching är en process som ofta behöver få ta tid för att du ska kunna nå hållbara resultat och därför erbjuder jag olika coachingpaket.

Jag har mycket kunskap och många utbildningar som är av stor betydelse för att kunna möta, förstå och hjälpa DIG i din vardag –
MEN att möta DIG med värme, tillit och respekt och med ett äkta genuint intresse och engagemang är det viktigaste i mitt möte med dig.

Genom åren som arbetsterapeut, kursledare i intuitivt måleri, coach och inspiratör har jag hjälpt många vuxna och ungdomar med att stärka sin egna intuitiva förmåga, att lita till sig själva, att våga blomma ut till de de är ämnade att vara, att följa sina hjärtan och börja agera utifrån det som är viktigt och meningsfullt, hitta meningsfullhet och mer närvaro i livet. Dessa möten har berikat mitt liv och jag känner en sån ödmjukhet och tacksamhet att jag fått vara en del i deras process mot ett mer kreativt, balanserat, rikt och värdefullt liv!

Tänk om drömmen som du bär på är livsvägen du är menad att trampa.
– ur boken Älskad, Vila i den du är av Sofia Sivertsdotter

Vad Kostar det?

Coaching: 650 kr för 1 timme
Coachingpaket: 3 tillfällen för 1500 kr, 5 tillfällen för 2500 kr, 7 tillfällen för 3500 kr

Hur går det till?

Eftersom personkemi och tillit är så viktigt för att coaching skall fungera bra så erbjuder jag ett kostnadsfritt samtal så att vi tillsammans kan utforska om detta kan vara hjälpsamt för dig. Samtalet sker via telefon och är ca 20 min. När du bokar ett kostnadsfritt samtal får du ett mail med förslag på telefontid.

Du kan själv välja om du vill ses fysiskt i min ateljé CREVIA i Läckeby eller om du föredrar onlinemöte. Coaching på distans är mer nära och kraftfullt än vad man kan tro. Det är förstahandsvalet för många som vill ha en praktisk lösning. Vi möts via videosamtal utifrån den teknik som passar dig.

Vill du boka coaching online så går du till webbutiken och gör din beställning. Observera att du kan välja på att köpa ett coaching tillfälle eller flera olika coachingpaket.

Vill du boka coaching som ett fysiskt möte i ateljé CREVIA i Läckeby skickar du ett mail med din önskan samt ditt telefonnummer så ringer jag upp dig för att boka tid och datum för att ses. Betalning sker då på plats i min ateljé.

Det vore en ära att få möjligheten att hjälpa dig i din förändringsprocess – 
i riktning mot det som är viktigt och värdefullt för dig!

 

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev!
Inspiration för
KONSTEN & LIVET!

Du kan när som helst avregistrera dig!

Varukorg

Denna sida använder Cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av Cookies.  Lär dig mer