Integritetspolicy


Din integritet är viktig för oss på CREVIA!
Därför jobbar CREVIA nu med att anpassa befintlig personuppgiftshantering efter nya EU-direktiven och dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018.

Personuppgiftsansvarig:
CREVIA är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter, Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att på bästa sätt skydda dina personuppgifter. Du ska på ett tryggt och säkert sätt kunna boka och köpa tjänster och produkter hos CREVIA.

Vad är en personuppgift?
En personuppgift är uppgifter som på ett eller annat sätt kan kopplas till dig som person. Typiska personuppgifter är personnummer, namn, adress, mailadress och telefonnummer. Behandling av personuppgifterna är nödvändig för att CREVIA ska kunna tillhandahålla försäljning och leverans av produkter och tjänster samt därmed fullgöra köpeavtalet med dig.

Varför samlar vi in information?
Informationen som CREVIA samlar in används för att förbättra våra tjänster och produkter och för att skicka produktinformation, konsumenterbjudanden samt göra det lättare för dig som besökare att hitta informationen på hemsidan. De flesta hemsidor på internet använder samma eller liknande system för att få en överblick kring besökarna på sina respektive sidor.

Information vi samlar in på hemsidan: 
Kakor (cookies): och anonyma indentifierare kan samla information om vilken typ av webbläsare du använder, vilken sökterm du nådde sidan på till exempel. Kakorna är anonyma och kan således aldrig spåras till dig som person. Vi lagrar inte några filer lokalt och statistiken används endast i utvecklingssyfte av hemsidan, tjänster och produkter.

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Nyhetsbrev. När du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev lagras din e-post på säker server hos vår partner och delas aldrig vidare till tredje part. Du har möjlighet vid varje nyhetsbrev att avskriva dig från fortsatta e-post från oss.

Formulär. När du fyller i formulär på vår webbsida ber vi dig att lämna de uppgifter vi behöver för att kunna ta en vidare kontakt. Därefter sparas dina uppgifter enligt de grundläggande krav som finns i personuppgiftslagen (PUL)

Hur länge sparas informationen?
Personuppgifter som vi samlar in via epost, nyhetsbrev, formulär mm sparas i enlighet med de grundläggande krav som finns i personuppgiftslagen (PUL). CREVIA sparar  personuppgifter så länge det krävs för ändamålet. Därefter raderas registrerade uppgifter. Önskar du få dina personuppgifter raderade sker det på begäran. För vidare information kontakta ulrica@crevia.se.

Vad är cookies?
Cookies är små textfiler som lagras i din webbläsare av sidor du besöker. De innehåller vanligtvis en hemsida och en identifierare. Cookies hjälper till att förbättra din upplevelse medan du navigerar på hemsidan, till exempel genom att komma ihåg varor du lagt i din varukorg. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in. Om du fyller i en blankett använder vi cookies för att komma ihåg uppgifterna till nästa gång.
Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den, vilket i sin tur hjälper oss att skapa bättre kampanjer.
Du kan förhindra att cookies placeras i dina webbläsarinställningar. Detta kan dock påverka funktionaliteten hos sidorna du besöker. Cookies på vår sida är inte nödvändiga, men kan förbättra din upplevelse. 
Om du vill radera cookies i din webbläsare hänvisar vi till denna guide:  Hur raderar jag cookies?

Företagsinformation

CREVIA bygg & design AB
Växthusvägen 7
395 97 Läckeby
Sverige

Organisationsnummer 556806-7325
E-postadress: ulrica@crevia.se

Denna sida använder Cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av Cookies.  Lär dig mer