Min konst

Mitt skapande får mig att blomma ut och växa
som människa!

Min målarprocess

När jag påbörjar en ny målning startar den alltid med att jag väljer färg utifrån vad jag längtar efter just i stunden. Min stora passion är FÄRG!
Sedan låter jag känslorna vara min kompass och sätter igång att utforska färg, form och struktur. Jag låter det kravlöst hända det som just i stunden vill hända! Jag har aldrig en föreställning om vad det ska bli när jag starta en målning vilket är så spännande!
Detta är en ljuvlig del av processen!

Jag plockar sedan fram det som jag ser och då är jag som uppslukad, tid och rum bara försvinner! Jag vill aldrig sluta!

En del målningar blir klara på ett kick och andra tar lång tid! Och så är det med livet, ibland är det enkelt och ibland är det mer utmanande!  Livet och konsten hör ihop! Oftast känns det i hela kroppen när målningen är klar!

Ibland kommer titeln under resans gång och är då ofta till hjälp i färdigställandet, men ibland tar det tid. Alla målningar har sin egen magiska resa och jag är så glad över att få vara med!

Mina målningar bär alltid med sig någon form av budskap eller uppmuntran som jag delar med mig av till dig som betraktare.

För mig är konsten och livet så naturligt sammanlänkad. Att få uttrycka mina tankar och känslor och upplevelser med färg, form och struktur är så naturligt och viktigt för mig. Att nyfiket och lekfullt undersöka vad jag gillar och inte gillar är en sån frihet som hjälper mig i måleriet och i livet. Detta ger näring till mitt inre frö och hjälper mig att fokusera på ljuset så att jag kan blomstra och förhoppningsvis sända ut kärleksfull energi och omtanke ut i universum till dig.

Att nyfiket och tacksamt ta emot och utforska den kreativa processen och de berättelser/historier som dyker upp i målningen är så spännande och roligt men det kan också vara lite jobbigt såklart. Jag tror att om vi vågar våga släppa taget, leka och nyfiket utforska så kan vi skapa magi i konsten och livet! Vi blir då våra egna livskonstnärer! Visst låter det härligt?

Jag FÅR för jag VILL!

Jag skapar Konst från mitt hjärta ♥ till ditt hjärta ♥

Beställ en målning av en konstnär

Beställ en målning
Vill du beställa ett konstverk som jag skapar personligt just till dig eller ditt företag?

Läs mer här

konstdagbok artjournal

Art journal – konstdagbok
Inspirationsböcker för konsten & livet!
En bok som du kan skriva och måla i.

Läs mer och beställ

Konsten & Livet hör ihop!

Varukorg