Färg, penslar, målarduk

I ateljén kan du köpa det mesta som du behöver för att måla med akrylfärg. Vi har även ett litet utbud av akvarellfärg och akvarellblock. Har vi inte det du behöver så försöker vi hjälpa dig att ta hem det du önskar. Älskar du att måla eller är nyfiken på att börja rekommenderar vi dig ett besök i ateljén för inspiration och lustfylld shopping 🙂

Färg

GOLDEN akrylfärg är ljuvlig och svår att motstå med sina fantastiska färger och dess höga kvalité. Den är ljusäkta, har ett väldigt högt innehåll av färgpigment och bevarar sin karaktär efter torkning. Kanske världens bästa akrylfärg 🙂 Prova så får vi se vad du tycker!

GOLDEN OPEN  Golden open är en produkt som helt bryter med den traditionella uppfattningen av om akrylfärg av konstnärskvalitet. Man kan verkligen utveckla sitt bruk vid arbete utomhus, porträttmåleri, skärmtryck, monoprint – allt utan att behöva tillsätta medier som förlänger torktiden. Den håller sig öppen (fuktig – inte flytande) vilket betyder att om man sätter färg på paletten den ena dagen så är den fortfarande fuktig nästa dag. Det vill säga att färgspillet blir mindre än förr. Den kan användas som en oljefärg utan tunna laserande drag och torkar naturligtvis snabbare.

GOLDEN Heavy Body Acrylics kännetecknas av en fantastiskt mjuk konsistens och otroligt rena färger som torkar när de hamnar på duken. Det amerikanska märket Golden betyder högsta ljusäkthet, högsta pigmentinnehåll och inga tillsatsämnen.

GOLDEN Fluid är en tunn och flytande akrylfärg med kraftig pigmentering som finns i många färger och med många egenskaper. Kan användas tillsammans med andra akrylfärger.

GOLDEN High Flow Golden High Flow akrylfärg har en tuschliknande konsistens som medför att färgerna kan användas för flera olika tekniker som målning, ritning, airbrush, påfyllning av marker, tusch färgläggning mm. Utmärkt vid mixt midi.

Amsterdam är en utmärkt akrylfärg i studiokvalitet och ett stort utbud av färger. Amsterdam Acrylic – Amsterdam akrylfärg från Royal-Talens är en mycket mångsidig färg av toppkvalitet. Ett utmärkt val för den som använder stora mängder färg och är väl lämpad för både konstnärer och undervisning. Tack vare användandet av högkvalitativa pigment har alla färger mycket högt ljusäkthetsbetyg.

SENSE by Veda är en prisvärd akryl färg som är fri från kadmium och är skonsam mot miljön. Finns i många ljuvliga färger!

Schminke AKADEMIE Akrylfärg av mycket bra kvalitet. Ljusäkta, har ett högt innehåll av färgpigment och bevarar sin karaktär efter torkning. Rekommenderas till dig som är nybörjare och dig som redan är konstnär. Kan förtunnas med vatten, blandas med andra färger från samma serie och kan användas på de flesta rena och fettfria ytor. Finns i både 500ml och 60 ml

Art School akrylfärg är en kvalitetsprodukt till ett bra pris.  Färgen har lagom tjock konsistens och högt pigmentinnehåll. Är enkel att stryka ut, heltäckande och blir halvblank när den torkar. Torktiden är ca 20 minuter. Färgen är A-märkt och passar därför alla åldersgrupper.

Pigment Art Acrylic Vattenbaserad akrylfärg i tjock konsistens till målardukar, trä, gips m.m. Bra kvalitet med hög färgpigmentering och bra ljusäkthet. Blir silkesmatt & vattenfast. Färgerna kan tunnas ut med vatten, är inbördes blandbara och kan blandas med medier.

Akrylink

Akvarellfärg

Något att måla på

Vi har uppspänd bomullsduk (Canvas) i massor av storlekar

Målarduk i bomull på rulle

Vi har även målarplattor

Akvarellblock och akrylpapperblock

Något att måla med

Vi har penslar, rollrar, målar spatel, skrapor, gummivals, svampar mm

Övrigt material

Glitter, ink gold pasta, modelleringspasta, allround medium, krackelerings medium, mm

Staffli bord och ståstaffli.

Gelli plate för att göra egna tryck

stenciler och schabloner

Kolkritor, blyerts

Soft pastell, oljekritor, akvarellkritor

stämpeldynor

Varukorg