Onlinekurser

Webb och onlinekurser för ökad kreativitet & närvaro i livet!

Det är fint att kunna ta del av en kurs i lugn och ro oavsett var i landet du befinner dig!

Intuitivt måleri & mindfulyoga
En gratiskurs till dig!

Jag vill bjuda in dig på en magisk resa där kreativitet och mindfulness möts i en magisk kombination. Både intuitivt måleri och mindfulyoga handlar om att vara närvarande HÄR & NU. Att lyssna inåt till ditt hjärta.

Vad är viktigt för dig just nu?
Vad behöver du just nu? 

Min förhoppning är att denna gratiskurs ska ge dig inblick i två fina redskap som du kan använda i din vardag för att ta hand om dig och för att utvecklas både i konsten och i livet. Kan du inte vara med live den 12 juli går det fint att se inspelningen och ta del av kursen efteråt under 72 tim.

För mig hör konsten och livet ihop.
Ser så fram emot att få dela med mig av mina erfarenheter och min kärlek till både det intuitiva måleriet och mindfulyoga till DIG!

Varma färglada hälsningar
Ulrica

 Intuitivt måleri & Mindfulyoga onlinekurs

Vill du få in mer kreativitet & närvaro i ditt liv? 
Då är detta kursen för dig! Under denna kurs får lära dig min 4 stegsmetod i intuitivt måleri och mindfulyoga så att du sedan kan fortsätta att måla och yoga på egen hand. Det intuitiva måleriet och mindfulyoga är en magisk kombination. För mig är detta två fina sätt att ta hand om mig själv -ger energi & återhämtning!

Alla kan vara med på denna kurs!
Inga förkunskaper krävs vare sig av mindfulyoga eller av att måla.

Målar AW online
Målar AW online

Varför inte testa detta lite annorlunda koncept tillsammans med dina kompisar eller kollegor? Avrunda dagen eller veckan som varit och ladda upp inför helgen med något gott att dricka och lite extra kreativ boost!

Du får målar en egen tavla och självklart guidar jag dig genom processen. Om du vill kan vi ha ett gemensamt tema för kvällen utifrån det som känns aktuellt för ditt gäng. Vi släpper taget om krav på prestation och perfektion och skapar fritt från hjärtat.

Mindfulness -balans i vardagen onlinekurs
Mindfulnesskurs 4 tillfällen via zoom

Längtar du efter lugn, balans och en starkare koppling till dig själv? Låt oss då tillsammans starta den här resan mot inre harmoni och mer balans.

Datum: Nya datum kommer! Meddela mig om du har intresse av denna kurs!
Investering: 650 kr

webbkurs art journaling konstdagbok
Webbkurs Art journaling/konstdagbok

En webbkurs där du får kunskap om hur du gör din egen art journal/konstdagbok. Här visar jag hur jag gör mina konstdagböcker. Att göra sin egna handgjorda bok ger känsla av genuint konsthantverk. Din unika konstdagbok där du kan skapa med nyfikenhet, leka och experimentera och skapa fritt utifrån ditt hjärta. 

Gelliplate printing webbkurs
Webbkurs Gelliplate tryck

Detta är en introduktionskurs som visar hur du använder din gelliplate.
Du får grunden och inspiration för att kunna skapa dina egna konsttryck. Dessa unika tryck kan du sedan använda i flera olika kreativa projektor som t.ex. i ditt måleri, till din art journal/konstdagbok eller i olika mixed mediaprojekt.

Det svåra med att använda din gelliplate är att du aldrig vill sluta. Det är helt klart beroendeframkallande!

Varukorg