Gelli printing grundkurs

Gör dina egna magiska tryck!

Du får lära dig grunderna att använda en gelli plate för att göra dina egna tryck. En underbart rolig metod där du kan skapa dina helt unika tryck som du sedan kan använda på en mängd olika sätt. Du kan använda dem i din konst på canavasduk, kollage, kort, tags, anteckningsböcker mm. Du kommer upptäcka att det är en smått beroendeframkallande aktivitet där det är svårt att sluta!

Det är verkligen en fantastiskt rolig och kravlös metod för att skapa magi i din kons! Du kommer ha med dig massa fina tryck hem samt kommer du få möjligheten att skapa en liten målning med något eller några av dina tryck eller om du hellre vill sy ihop dem till en lite bok.

Vad ingår: Allt material och gofika.
Lån av gelli plate, färg och verktyg samt obegränsat med papper.

Plats: Ateljé CREVIA, Växthusvägen 7 i Läkeby
Datum: 28/7 kl 11-15.00
Investering: 850 kr
Att tänka på: Tänk på att ha kläder du kan måla i.
Antal deltagare: max 4 personer
Anmälningsavgiften är 350kr som du swishar till 073/903 64 55 när du fått en bekräftelse på att du har en plats. Anmälningsavgiften återfår ej vid förhinder att delta. Resterande 500 kr betalas vid kurstillfället.

Vad säger tidigare kursdeltagare om kursen?


“Så roligt, inspirerande introduktion. Sen var det lätt att komma igång med skapandet.”

“Härlig, smittande entusiastisk introduktion! Fantastisk tillgång på material, allt nära framplockat så inget hindrade när lusten och kreativiteten rann till. Lyxigt med bara 4 deltagare som man hann inspireras av. Lyxigt fika som grädde på moset. Tack Ulrika.”

Denna kurs gav mig ny energi. Kreativiteten flödar. Ulrica är uppmuntrande – glad – “genomgod”

Varukorg