Visste du att Vedic art har sin ursprung i Indien och Vedafilosofin?

I helgen har jag haft i Vedic art kurs här hemma i min underbart rofyllda och inspirerande atelje. Ateljé CREVIA. Jag bjuder mina deltagare på en trygg och kärleksfull miljö (och gofika) där de får växa och utvecklas i sin egen takt och på sitt unika sätt!
Det är så fint!

Varje gång jag håller i dessa kurser förundras jag över hur fin och hjälpsam denna metod är för både konsten & livet! Vi får principer med tillhörande övningar som hjälper oss att öppna upp vår inre skaparkraft och glädje. Det är en metod som underlättar vår skaparprocess samtidigt som den hjälper oss att utvecklas både i vårt måleri och vårt vardagsliv.

Ordet “Vedic” kommer från det indiska sanskritordet “Veda” som betyder kunskap eller visdom. Grundsynen inom Vedic Art är att vi alla har stor skaparkraft och kunskap inom oss själva från födseln. Måleriet är ett viktigt redskap för att plocka fram dessa inre resurser, så att de kan användas på ett konkret sätt i livet och konsten.

Som en deltagare sa klokt sa så är det en väl värd investering i sig själv ♥️ …..både för konsten & livet!

Varukorg