En sån lycka!

Jag har nu tack vare min man Johan Vedin kunnat få en ateljé där jag finner ro, glädje och inspiration. Där jag själv kan påverka min kreativa process och njuta. Jag är så i djupet av mitt hjärta tacksam för att detta nu är möjligt. Jag har flyttat min ateljé från Läckebyvägen 21 där jag hyrt lokal i många år men där stämningen i huset alltid varit bekväm. Ibland behöver man se att det inte går att förändra även om ens avsikter är kärleksfulla och att släppa taget för att ge plats åt något nytt. Jag har alltid haft svårt att ge upp då jag tror att allt är möjligt, men jag kan se att ibland behöver man släppa taget och se till sig själv och vad man själv mår bra av. Jag har nu en mindre ateljé, butik och ett super mini galleri men i en magisk & kärleksfull miljö där jag kan blomma ut. Det är LYCKA! Välkommen till min nya ateljé CREVIA i Casa de Vedin, Växthusvägen 7 i Läckeby.

Vill hälsa Er alla välkommen att ta del av min magiska färgglada värld!

Varukorg