En ny spännande tid med flytt av ateljé CREVIA är påbörjad!

Kära vänner och kunder det är med stor glädje och spänning som jag nu har påbörjat flytt av min ateljé till Casa de Vedin, en magisk plats på jorden, mitt hem. Det har varit en omtumlande tid innan jag tog detta beslut tillsammans med min älskade make Johan, men nu känns det rätt i hela mitt hjärta. Jag lämnar en stor lokal och flyttar hem min ateljé på 25 kvm så ni förstår nog att det är en utmaning. Ni som känner mig vet att jag är en riktigt samlare. Jag ser så många möjligheter i alla små skatter och sparar dem tills rätta tillfället dyker upp. Nu behöver jag lära mig att leva mer i stunden och prioritera det som är viktigast. Det ska slängas och rensas i massor. Så nu får ni gärna hjälpa till att göra detta lite lättare för mig genom att komma till min gamla ateljé, Läckebyvägen 2, som jag har kvar till 31/8. Jag kommer ha öppet onsdagar 18-20, i sommar för att rensa och sälja ut samt lite extra tider som jag skriver på min facebooksida: Crevia bygg & design AB, så följ mig gärna där. Du kan nu verkligen fynda smycken, garn, betong samt inredningen med soffa, stolar och bord och massa porslin mm. För dig som vill köpa målarmaterial och är nyfiken på min nya ateljé nu under sommaren kan du kontakta mig så löser vi det. Efter 31/8 kommer jag har öppet i nya ateljén, Växthusvägen 7 i Läckeby som vanligt på onsdagar kl 18-20 och ha mina kurser där. Jag har börjat ha lite kurser här i Casa de Vedin och det är helt magiskt.

Varukorg