Mindfulness & måla från ditt hjärta – art journaling

Mindfulness & måleri från ditt hjärta – Mindful art journaling

Detta är en kurs där du får möjligheten att rikta ditt fokus in till dig själv Här och Nu! Väck din skaparlust till liv & Öka ditt kreativa självförtroende! Kursen är för oss alla! – både för nybörjare och erfarna inom mindfulness och måleri! Art journaling är en fantastisk process där måleriet och orden möts. Du får möjligheten att skapa kravlöst från djupet av ditt hjärta och sedan göra en egen konstbok som ett fint minne till dig själv.

Mindful art
Att måla får oss att stanna upp i nuet. Att måla är att vara naturligt mindful. I mindfulness riktar vi vår uppmärksamhet på våra tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser och vårt andetag med ett barns nyfikenhet och utan att döma och värdera. Att vara i varje ögonblick i måleriet hjälper oss att njuta av processen mer än att fokusera på resultatet. Vi blir mer fria i vårt måleri. Att öva mindfulness hjälper oss att bli mer fria från vår inre kritiska röst. Att ha en kärleksfull och vänlig inställning till oss själva i vår skaparprocess gör att vi blommar ut och njuter mer av vårt måleri och av livet.

Upplägg: 
Tillfälle 1-3 startar vi upp med ca 10 min mindfulness och sedan målar och skapar vi utifrån olika teman på olika papper. Tillfälle 4 kommer du få sätta ihop din art journal/konstbok av de papper du skapat under de 3 första tillfällena. Du kommer skapa en liten bok utifrån din egna kreativa process.

Plats: Ateljé CREVIA, Läckebyvägen 21
Tid: 4 tillfällen med start 5/5. Alla tillfällen är mellan kl 18-20
Om du skulle vara sjuk vid något av dessa tillfällen finns möjligheter att delta digitalt. ( 5/5,  12/5, 19/5, 26/5)

Vad ingår: allt material och fika
Kostnad: 1350kr
Att tänka på: Ta på dig oömma kläder som du kan måla i.
Antal deltagare: max 3 personer
Anmälningsavgiften är 500kr som du swishar till 073/903 64 55 när du fått en bekräftelse på att du har en plats. Resterande 850kr betalas vid första kurstillfället.

Varukorg