Målarkurs för ungdomar i Läckeby nära Kalmar

Intuitivt måleri för dig som är mellan 12-15 år.

Intuitivt måleri handlar främst om att släppa taget och låta det som vill hända på din målarduk få uppstå mer av sig självt. Att inte i förväg bestämma vad målningen kommer föreställa. Att tillåta dig att nyfiket undersöka vad du tycker om eller inte tycker om utan att döma och värdera. Att vara öppen och öppna upp ditt seende! Att leka och utforska med färg, form och struktur är ett ljuvligt sätt att måla som alla kan! Ett sätt att vara Här & Nu! att hitta ditt unika uttryck! Att hitta din magi och strålarkraft! 

Upplägg av kursen

Vi träffas under 4 fredagar mellan kl 15.00-16.45 och njuter av färg, form och struktur på ett lekfullt & kravlöst sätt. Du kommer få mycket inspiration och sedan hitta ditt egna fantastiska sätt att skapa målningar. Varje tillfälle inleds med en gemensam genomgång kl 15.00 och mellanmål. Vi avslutar alla tillfällen vid 16.45. Vi träffas varannan fredag men observera att det kan skilja sig något om det är lov.

Du kommer få inspirationsövningar att göra vid varje tillfälle som kommer hjälpa dig att utveckla ditt intuitiva måleri och leda dig framåt från en bakgrund till en färdig målning. Sista tillfället fira vi våra målningar och oss själva med en liten mini vernissage då vi skålar i cider/saft.

Plats:Ateljé CREVIA, Växthusvägen 7

Datum
4 tillfällen fredagarna 31/3, 21/4, 5/5, 19/5

Investering: 950kr
Vad ingår: Allt material och mellanmål
Tänk på att ha kläder du kan måla i.
Antal deltagare: max 5 personer
Anmälan: Anmäl dig genom att maila ulrica@crevia.se. När du fått bekräftelse på att du har en plats betalar du in anmälningsavgiften på 300 kr via swisch till Ulrica Vedin 073/903 64 55. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid förhinder att delta. Resterande 650kr betalas vid första kurstillfället i ateljén.

Varukorg