Kreativ workshop- Intuitivt måleri- för företag och privata grupper i Kalmar

En kreativ workshop – Intuitivt måleri – för privat grupp eller företag 
Vore det inte roligt att släppa loss kreativiteten med färg, form och struktur utan krav och prestation tillsammans med dina kollegor, vänner eller din familj/släkt. Du kanske anordnar en upplevelsepresent, möhippa eller svensexa och vill få in ett kreativt inslag?
JA då har du hittar helt rätt!
Finns ni nära Kalmar och är fler än 5 personer kommer jag till er!
Är ni 4-5 personer kan vi boka in er i min mysiga atelje CREVIA i Läckeby.
Vi skapa ett upplägg som passar era önskningar och behov. 

Ta med dina vänner eller kollegor på en kreativ resa och utforska färgernas magiska värld! Det är roligt och utvecklande att skapa i grupp. Inga förkunskaper i att måla behövs. Detta är en aktivitet som passar alla! Vi har fokus på processen och skapar utifrån nyfikenhet och glädje!

Det lilla sällskapet: För att boka kurs i min ateljé behöver ni vara 4-5 personer. Här står jag för allt! Material & fika!
Investeringsexempel: 4 timmar där genomgång, material, individuell handledning och matig fika ingår, 850 kr/person
Det större sällskapet: Är ni mellan 5 – 20 personer kommer jag till er och då står ni för lokal, bord, stolar som ni ansvarar för att skydda. Ni får även ordna med fika/mat och dryck efter behov. Jag tar med allt material för en kreativ upplevelse.
Investeringsexempel: Är ni 10-15 personer kostar material och kurs 350 kr/person för 2 timmar. Är ni 6-10 personer blir kostnaden 500 kr/person.

Varukorg