Mer skaparglädje i påsk!

Påsken med lite extra lediga dagar då vi kan ta oss tid att stanna upp en stund. Kanske behöver du en mer vilsam helg med att bara vara eller så behöver du lite mer aktivitet? Viktigaste är att du lyssnar inåt dig själv och följer det som Du behöver. För mig blir det en helg för återhämtning från en rejäl förkylning med en envis hosta.

Så vad är då återhämtning för mig ?
Jo sovmorgon men lång frukost så kroppen och sinnet sakta får vakna upp. En promenad i solen (det ska ju bli lite sol). Tänker också börja ta tag och väcka upp mitt älskade växthus. Kanske ta en tur till handelsträdgården och ta med lite vårtecken hem. Självklart kommer det bli målarstunder. Att måla är för mig det bästa sättet att varva ner och fylla på med go energi. Det fyller mig med glädje och gör att världen blir lite ljusare.

Hoppas att du får en underbar ledighet och en färgglad påsk!

Varukorg