Alla färger har en speciell plats i mitt hjärta!

Fina fina ljuvliga färger så jag älskar er alla!
Ja alla färger har sin speciella plats i mitt hjärta. Visst har jag mina favoriter (självklart kommer turkos som nr 1) och vissa färger är oftare på min palett än andra men ändå så kan jag inte se att det inte finns någon färg som jag vill och kan vara utan. Hur är det för dig?

Idag har jag avslutat en målarkurs för ungdomar och vi är alla överens om att färger har en speciell plats i våra hjärtan. Jag är så tacksam över att få träffa dessa ungdomar och ta del av deras processer både i måleriet och livet. Det är ju så tydligt att allt hänger ihop. Vi skapar från våra hjärtan och målar precis som vi vill utan krav och prestation. Allt är rätt då vi följer vårt hjärta! Idag firade vi oss själva för de fantastiska konstnärer vi alla är!
Längtar redan tills de kommer tillbaka i höst!

Kram
Ulrica

Varukorg