Måla på scen under allsång – En ny konstnärsutmaning!

Den 8/7 är det premiär för allsång på Krusen och 
jag kommer vara där på scen och måla under föreställningen!

Jag kommer måla intuitivt som vanligt och bara låta musiken, sången och stämningen vägleda mig in i måleriet. Jag ska bara följa med i flödet och njuta! Jag kommer måla stort som brukar leda till dansmåla! Visst är detta en utmaning som jag inte trodde jag skulle få vara med om, men livet har sin speciella väg och då måsta man släppa taget och våga följa med. Målningen som blir till under kvällen kommer sedan auktioneras ut och överskottet kommer gå till Krusenstiernska gården som i år firar 150 år.

Artister som uppträder 8/7 är:
Saga Ludvigsson (Tvåa i Idol 2023)
Peter Hausenkamp
Eva Milesson
Ida Seve
Anna Gunnarson
Monica Zetterberg Österlund, kör
Ulrica Vedin konstnär
Martin Rydell, allsångsledare
Anna Rydell, allsångsledare

Boka Biljetter: https://www.nortic.se/ticket/event/54045

Varmt välkomna!

Varukorg