Jag vill sprida min kärlek till färger och kreativitet ut i världen – hem till dig och ditt hjärta!

För mig är det lika viktigt att måla och vara kreativ som att andas!

Jag älskar mina stunder där jag får gå in i min kreativa färgglada värld. Jag fyller mina målardukar med färg och mer färg och lite annat gott och blandat som jag i stunden får lust till. Det ska vara roligt och ge mig glädje att måla. Jag vill gärna få dela med mig av detta till dig på denna GRATISKURS så att du får en möjlighet att påbörja din unika kreativa resa.

För att vara kreativ och kunna släppa på krav och prestation är mindful yoga ett fint sätt att landa in i mig själv. En slags incheckning med mig själv som hjälper mig att vara mer närvarande i stunden och kunna njuta av målarprocessen. Det hjälper mig också att komma i kontakt med mina känslor i stunden som är min guide och vägledare in i mitt sätta att måla – det intuitiva måleriet.

Om du tycker att detta låter intressant så tveka inte att anmäla dig till denna GRATIS kurs i intuitivt måleri & mindful yoga!

Varukorg