Sofia Sivertsdotters böcker finns nu i min webbutik!

Det känns så fint att få möjligheten att dela med mig av böcker som betyder mycket för mig. Sofia Sivertsdotters böcker är värmande, stärkande och som balsam för min själ! Jag läser dem för min egen skull men också på mina målarkurser och mindfulyoga och mindfulnesskurser.
Hennes böcker berör på djupet och väcker vår inre själ.

Sofias böcker finns nu i min webbutik under kategorin Self-care.
Kicka gärna in där och skaffa dig en fin bok till dig själv eller någon du tycker om.
Den perfekta gåvan!

Sofia Sivertsdotter debuterade som författare 2009. Hennes rötter finns på Öland och den röda tråden i hennes författarskap är existentiella frågor som rör människans innersta landskap. Hon försöker fånga det flyktiga och ogripbara i livets skeenden och rör sig från mörker till ljus och från djup till lätthet.

Varukorg