Webbutiken för dig som är intresserad av kreativitet, konst, hälsa och personlig utveckling!

VÄLKOMMEN ATT FIRA MED MIG!

CREVIA webbutik firar 1 år!

På söndag den 3 december har jag haft min webbutik i ett år. Helt makalöst! Kan fortfarande inte fatta att jag gjorde det! Är så galet stolt och glad! Det var inte helt enkelt men oj vad jag har lärt mig mycket på resan.

Skulle aldrig klarat det utan min son Daniel – min IT support- och Jennie och hela gänget från Digitalentreprenher kursen. Så tusen tack för all pepp och stöd!

Sist men INTE minst TUSEN TACK alla ni följare som peppar och stödjer mig! NI är superviktiga! Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att jag kan inspirera och hjälpa er både i konsten & livet!

Nu håller jag på att bygga en egen kursportal men det tar lite längre tid än jag tänkt. Det är nog själva filmandet som hindrar mig mest. Men allt har sin tid och jag har inte bråttom. Tvärt om kan jag se att det är fint att låta saker växa fram så att man själv hinner med i processen. Att det blir på mitt ”Ulrica sätt”

Ni har kanske också märkt att jag även börjat satsat mer och mer på min coaching samt mindfulnesskurser? Detta känns helt naturligt och självklart då jag har arbetat som arbetsterapeut sedan 1997 och att coacha är en stor del av mitt arbetet som arbetsterapeut. 2009 utbildade jag mig till antistresscoach mot skapande aktiviteter, 2015 utbildade jag mig inom ACT och 2018 som mindfulnessinstruktör så det känns nu som en naturlig utveckling av mitt entreprenörskap.

Följ mig gärna på facebook och Instagram creviadesign för att ta del av hela min resa med att skapa en egen webbutik.
Varmaste kramar / Ulrica 🦋

Varukorg