Namnet CREVIA är en sammanslagning av de latinska orden crea (skapa) och via (väg). För oss betyder det friheten att kunna påverka och forma sin egen tillvaro.

Ulrica Vedin som driver CREVIA design är arbetsterapeut, mindfulness instruktör, inspiratör, designer, livskonstnär, antistresscoach med inriktning mot skapande aktivitet och utbildad Vedic art lärare.

 

 

Det började med ett bröllop
Jag letade bröllopssmycken till min egen stora dag, 4 september 2004, men hittade ingenting som var riktigt ”jag”. Så jag tänkte att det ska jag väl kunna göra själv.

Jag köpte lite pärlor och tråd på Panduro och satte igång. Och sedan dess har jag ännu inte slutat… Smyckena blev en hobby, som numer utvecklats till egen verksamhet. Allt förändras och så även verksamhetens inriktning från smycken till stora och små målningar. Målningarna är oftast i starka och många färger!

 

Allt är möjligt
Jag har förmåga att se möjligheter och det vackra med saker och ting. Jag älskar allt med själ: vackra pärlor, stenar, blommor eller en rostig gammal spik och kanske mest av allt FÄRG -massor av färg – detta väcker min lust att skapa.

 

 

 

Att leka
Nyfikenhet och lekfullhet är drivkrafter i mina skapande processer.  Min erfarenhet och glädje i att skapa delar jag mer än gärna med mig av under målarkurserna i Ateljé CREVIA.

 

 

 

Att vara hel
Jag har arbetat som arbetsterapeut sedan 1997.  Nu har jag möjligheten att kombinera min skapande förmåga och mina arbetsterapeutiska kunskaper. CREVIA design gör det möjligt för mig att få ihop två delar till en helhet.

Jag får för jag vill
Det tog lite längre tid för mig att förstå än vad det gjorde för min 5 åriga son Daniel.

 

 

 

 

 

Välkommen!

/Ulrica

foto: Micke Gullander