I ateljén kan du köpa det mesta som du behöver för att måla med akrylfärg. Vi har även ett litet utbud av akvarellfärg och block. Har vi inte det du behöver så försöker vi hjälpa dig att ta hem det du önskar. Älskar du att måla eller är nyfiken på att börja rekommenderar vi dig ett besök i ateljén för inspiration och lustfylld shopping 🙂

 

AKRYLFÄRG

Vi säljer den mest ljuvliga akrylfärgen från Golden som är svår att motstå med sina fantastiska färger och dess höga kvalité. Den är ljusäkta, har ett väldigt högt innehåll av färgpigment och bevarar sin karaktär efter torkning.

Vi har även Amsterdam  som är en utmärkt akrylfärg i studiokvalitet och ett stort utbud av färger.

SENSE by Veda är en prisvärd akryl färg som är fri från kadmium och är skonsam mot miljön. Finns i många ljuvliga färger!

Schminke AKADEMIE akrylfärg har en mycket bra kvalitet. Rekommenderas både till den ambitiösa nybörjaren och den krävande konstnären.

Art School akrylfärg är en kvalitetsprodukt till ett bra pris. Lämplig till skolor och liknande. Färgen har lagom tjock konsistens och högt pigmentinnehåll. Är enkel att stryka ut, heltäckande och blir halvblank när den torkar. Torktiden är ca 20 minuter. Färgen är A-märkt och passar därför alla åldersgrupper.

 

MÅLARDUK

Vi har uppspänd bomullsduk (Canvas) i massor av storlekar samt målarduk i bomull på rulle.

Vi har även målarplattor.

 

MÅLARREDSKAP

Vi har penslar, rollrar, målar spatel, skrapor, gummivals, svampar mm

 

ÖVRIGT MATRIAL

Glitter, ink gold pasta, modelleringspasta, allround medium, krackelerings medium, mm

Staffli bord och ståstaffli.

Gelli plate för att göra egna tryck

stenciler och schabloner

akvarellpapper block och styckvis

akvarellfärg

kolkritor, blyerts

akryl ink

stämpeldynor