Om Crevia Design

Jag som driver CREVIA design heter Ulrica Vedin och jag välkomnar dig till min kreativa värld full av färg & skaparglädje! Jag har alltid älskat att måla och har sedan många år anordnat målarkurser i min ljuvliga ateljé i Läckeby. Namnet CREVIA är en sammanslagning av de latinska orden crea (skapa) och via (väg). Det betyder friheten att kunna påverka och forma sin egen tillvaro. Jag tror att vi alla har precis det vi behöver inom oss för att skapa vår egen väg! Om vi vågar släppa taget, leka och nyfiket utforska så kan vi skapa magi i konsten och livet! Vi blir då våra egna livskonstnärer! Visst låter det härligt?

MER OM ULRICA
Att få uttrycka mina tankar och känslor och upplevelser med färg, form och struktur är så naturligt och viktigt för mig. Att nyfiket och lekfullt undersöka vad jag gillar och inte gillar är en sån frihet som hjälper mig i måleriet och i livet. Detta ger näring till min inre kärna/mitt inre frö och hjälper mig att fokusera på ljuset så att jag kan blomstra och förhoppningsvis sända ut kärleksfull energi och omtanke ut i universum till dig. Jag kallar detta ett intuitivt sätt att måla. När jag arbetat intuitivt blir mina känslor min kompass. Måleriet hjälper mig att vara i stunden och då släpper jag taget om allt! Jag lyssnar inåt. Vad vill komma fram? Att nyfiket och tacksamt ta emot och utforska den kreativa processen och de berättelser/historier som dyker upp i målningen är så spännande och utvecklande.

Jag har arbetat som arbetsterapeut sedan 1997 och har även utbildat mig till mindfulness instruktör, antistresscoach med inriktning mot skapande aktivitet och Vedic art lärare för både grundkurs och fortsättningskurs. 2010 startade jag och min man Johan företaget CREVIA bygg & design och jag fick en möjlighet att få ihop det bästa av två världar.
Du når mig via mail ulrica@crevia.se eller telefon 073/903 64 55

MER OM ATELJÈ CREVIA
Atelje CREVIA ligger 1,5 mil norr om Kalmar i en by som heter Läckeby. Här målar jag och håller målarkurser. Ateljén rymmer även en liten konstnärsbutik och ett galleri. Har öppet varje onsdag kl 18-20. För övrig tid, om du vill köpa konstnärsmaterial eller se min konst, går det bra att kontakta mig (073/903 64 55) så öppnar jag gärna.

Adress: Växthusvägen 7, 395 97 Läckeby

BÄSTA CITATET
”Jag får för jag vill”
Det tog lite längre tid för mig att förstå än vad det gjorde för min då 5 åriga son Daniel.

Varma färgglada hälsningar
Ulrica Vedin
Livskonstnär