Att följa sin dröm! Min dröm är att kunna leva på konsten – målarkurser – kreativ coachning & en webbshop!

För dig som undrar vad i hela friden jag pysslat med hela sommaren:

Jag tänker att det är dax nu att….dela med mig av vad jag pysslat med i sommar!? Varför extra ledig? Vad har jag gjort under alla dessa 10 veckor av ledighet?

Jag behövde en paus från vardag och jobbet som ger mig försörjning. Jag älskar mitt jobb som arbetsterapeut men jag brinner för mitt måleri & att hålla kurser i Intuitivt måleri ♥️ Jag uppmuntrar alltid mina deltagare att göra mer av det de gillar i måleriet & i livet så för att leva som jag lär och vara trovärdig så behövde jag en paus och fokusera på just det jag mår bäst av – att måla & hålla målarkurser 🎨 å lite yoga och dansa oxå 💃🏽🧘‍♀️

Jag har tagit språnget (kanske ett minisprång men ändå) ut i det okända och ovissa genom en ny resa!
Jag börjar ta små steg mot min livsdröm -att leva på min konst och hålla kurser i Intuitivt måleri!
Läskigt att se det i skrift!

Ok då undrar ni vad är det är jag gjort hela sommaren?

♥️ Jag har hållit mer kurser i sommar än tidigare och det känns helt underbart!

♥️ påbörjat nya samarbeten

♥️ Jag har påbörjat att förnya och fräscha upp min hemsida

♥️ jag har börjat studera ”kinesiska ” Nej skämt å sido men det känns faktiskt som att jag håller på att lära mig ett nytt språk – typ kinesiska då jag bygger min egen webbshop 🤪😂 från grunden!!!! Detta visar bild 2 i känsla 😂

Önskar att jag kunde ge er en fingervisning om när webbshoppen ska lanseras men det VÅGAR jag inte!
Vet inte hur jag skulle ha klarat det så här långt utan mig min son Daniel ♥️

Min tanke är att med webbshoppen ha möjligheten att sprida min konst och mina kurser ut i världen till dig på ett mer tillgängligt sätt sätt. Att möjliggöra att nå fler av er kreativa själar där ute i Sverige 🙏🏻♥️ Att få dela med mig av min passion för skapandet och sprida att måla är för oss ALLA som har den längtan ♥️

Att skapa från våra hjärtan på vårt egna unika sätt!
Att hitta skaparglädje, finna ro och energi i det kreativa ♥️

Varukorg