Att vara sann och följa sitt hjärta! och att be om hjälp!

Idag innan mitt yogapass valde jag ett orakelkort från min fina Orakelkort Work Your Light – av Rebecca Campbell. Dagens kort blev Keepers of Earth. You are not alone. Ancient stand beside you. Med dessa orakelkort medföljer en guidebok som förklarar hur man använder Work Your Light-korten för att fördjupa sin relation med sin själ och källan till allting.

Innan jag beskriver närmre vad kortet vill hjälpa mig att förstå och få klarhet i så vill jag berätta hur jag nu den senaste veckan gått och känt mig lite låg. Jag tror att det är en reaktion på allt jobb och slit kring min webbutik samt all aktivitet jag känner att jag vill men faktiskt också måste ha på sociala medier för att finnas, för att synas! Jag har känt att trots all tid jag lägger ner på allt detta så är det svårt att ta plats! Det är så många där ute som är fantastiska och duktiga så vem tror lilla jag att jag är och vad ska jag åstadkomma? Har känt att jag tappat min egen kreativitet och tid att måla.

Idag när jag drog detta kortet kände jag en ny kraft inom mig. När jag läst guideboken om detta kort så hade jag en liten ceremoni på min yogamatta där jag la kortet mot mitt hjärta och dansyogade samtidigt som jag uttalade att jag önskade och var redo att ta emot hjälp och kraft från mina förfäder med det som ligger mig varmast om hjärtat: Att få leva ett kreativt och skapande liv samt att sprida min kärlek till färg och kreativitet ut till världen – ut till dig! Det kanske låter lite halvt galet och väldigt flummigt men det kändes fint på något sätt! Att be om och öppna upp för att ta emot hjälp med det som är viktigt i mitt liv. Att komma tillbaka till kärnan och varför jag gör detta! Att vara sann mot mig själv och följa mitt hjärta! Att inte jämföra mig och nedvärdera mig själv! Att se mitt ljus och låta det skina ut till Er! Att tro på mig själv! Att sprida kreativitet, glädje och kärlek! Det vi sänder ut får vi tillbaka!

Jag tänker att detta är en tid på året vi behöver stanna upp och reflektera över vad som är viktigt och värdefullt! Hur vill vi ha det? Hur vill vi leva våra liv? För att kunna fokusera på rätt saker så att det växer i våra liv. Fint att göra ett litet bokslut med oss själva och se vad som varit bra men också vad som behöver bli annorlunda. Att tacka för allt gott och släppa taget om det mindre bra. Vad vill vi fokusera på mer av nästa år 2023? Att vi har en möjlighet att skapa vår egen väg! Men vi behöver också inse vikten av att be om hjälp! Vi måste inte klara allt själva! Så sänd ut din önskan och att du är redo att ta emot hjälp med et som är viktigt för dig! Lycka till min kreativa vän!

Önskar dig ett underbart slut på året och ett fantastiskt nytt år med kreativitet, glädje & kärlek

Varukorg