En kreativ Nyårsceremoni – ett gratisevenemang online

Varje år gör jag en kreativ Nyårsceremoni där jag tackar för det som varit bra under året som varit och målar in mina önskningar, drömmar och min intention för det nya året i en målning. I år vill jag bjuda in dig för inspiration så att du kan måla din egen nyårsmålning. Vi tar oss tid för reflektion kring året som varit och sätter en tydlig riktning för året som ligger framför oss. Vi bjuder in skaparglädje från djupet av våra hjärtan. Vi tillåter oss att vara fria från krav och prestation och bara njuter av processen.

Vill du måla med mig så är du varmt välkommen att anmäla dig till detta gratisevenemang. Skulle du missa tillfället kommer en inspelning vara tillgänglig i 72 timmar så att du kan se inspelningen i efterhand. Hoppas via ses live via zoom söndagen den 14 januari 2024 kl 14.00 – ca 15.30. 

Varmt välkommen!
Ulrica

Varukorg