Från målarstudio till mindfulyogastudio & vise versa i atelje´ CREVIA i Läckeby/Kalmar!

Går det att både hålla Intuitiva målarkurser och mindfulnesskurser i min lilla atelje´ i Läckeby?

SVARET är JA det går fin fint!
Det känns så BRA! att kunna vara så flexibel! Nu kan jag både ha mindfulyoga kurser och målarkurser i min mysiga atelje´ i Läckeby!
Tänk vad allt är möjligt! Första tanken var att Nja detblir nog svårt… men så lite egen coaching och fokus på Vad vill jag ? Vad är viktigt för mig? samt lite ommöblering och inköp av ett klaffbord på blocket samt yogamattor och mysiga fårskinn så var det fixat!

Min första mindfulnesskurs BALANS I VARDAGEN med inriktning självmedkänsla och mindfulyoga i onsdags blev fullbokad på 2 dagar. Så fint att kunna hjälpa fler att hitta hjälpsamma verktyg för att hantera vardagen. Det är så viktigt att vi hittar våra egna redskap för att få återhämtning i vår vardag. De mest hjälpsamma redskapen som jag själv haft nytta av i mitt liv är mindulness, yoga och måla intuitivt.

2011 drabbades jag av en utmattnings depression och var tvungen att hitta nya sätt att hantera vardagen så då blev mindfulness, yogan och mitt måleri min väg tillbaka till en mer balanserad vardag med mer energi och glädje. Jag vet nu att det alltid kommer vara viktigt för mig att fortsätta använda mig av dessa redskap. Just nu är jag inne i en väldigt intensiv period med mitt företag. Det händer så mycket och är så roligt! Det är då jag behöver vara extra observant på mig själv! Så nu i helgen är det fokus på mig själv! Att ta hand om mig! Att göra det jag mår gott av och som ger mig både återhämtning och nya krafter……SÅ Jag målar, tar promenader, yogar och bara ligger i soffan och tittar på film. En bara vara med mig själv helg!

Hoppas att du har hittat det som hjälper dig i din vardag med att hitta din återhämtning som fyller dig med energi så att du orkar ha fokus på det du brinner för. Om du behöver stöd i din process och tror att jag är rätt person att hjälpa dig så finns jag här för dig!

Varukorg