Fyll på med kreativ energi!

Trots lite kyla i luften så finns solen och värmen där och den får mig att fylla på med kreativ energi, målarglädje och skaparlust! Fredagar är den dagen som jag får tid och möjligheter att jobba med CREVIA design och ägna lite extra tid åt skapandet på så kallad “arbetstid”. För mig är skapandet inte ett arbete utan ett sätt att leva! Att måla, pyssla, skapa med olika material ger mig både energi och återhämtning. Jag behöver färgen, formen och strukturen för att leva. Ibland behöver jag vara i små miniprojekt och det kan handla om att brodera på en av mina inspirationsböcker för konsten och livet (art journaling) eller att vara i en liten detalj på en mina större målningar. Ibland behöver jag uttrycka mig med hela kroppen! Dansa och måla på stora målningar och bara ge mig hän åt alla de känslor och behov som finns inom mig expandera fritt utan krav! Det som är det bästa är att jag får detta för att JAG VILL! Jag har sagt JA till mig själv och gör det jag vill! Gör du det DU vill? Om inte så gör det! Om du inte vet vad du vill så ta mod till dig att undersöka vad du vill med kärlek och omtanke till dig själv. Det är du värd!

/med kärlek och värme från Ulrica

Varukorg