Golden akrylfärg finns i ateljé CREVIA i Läckeby, nära Kalmar

För mig är färg det som ger mig mest inspiration, lust och längtan att måla! Att med färg uttrycka det jag känner och upplever i livet ger mig stor mening och tillfredställelse! Om du vill prova en riktigt bra akrylfärg så vill jag med det varmaste rekommendera dig att prova dessa ljuvliga färger från Golden. Att använda dessa i målarprocessen är något extra!  Golden akrylfärg har högsta ljusäkthet, högsta pigmentinnehåll och är utan tillsatser. En av de mest populära färgerna som ger det bästa resultatet. Det Är så roligt att jag fått möjligheten att sälja denna färg i min ateljé i lilla Läckeby 🙂

Vi har även massor av andra akrylfärger, målardukar och målarredskap till försäljning i ateljén. Öppet onsdagar kl.18-20.
Varmt välkommen!

Varukorg