Intuitiv målarkurs – ge en upplevelse i julklapp!

Intuitiv målning
Lördagen den 2/2 2019 kl 10-14 har du möjligheten att påbörja en magisk resa inom och med dig själv genom att prova på intuitiv målning. Unna dig att göra något för dig själv och att vara närvarande HÄR & NU!

Låt din nyfikenhet och lekfullhet vägleda dig att måla. Lek med färg, form och struktur….se vad som händer och låt det som vill komma fram få komma fram på din duk. Måla helt utan krav! Lyssna inåt dig själv och följ med i det som vill hända! Du skapar ditt liv och din konst på ditt eget unika sätt!
Du är din egen livskonstnär!

ALLA KAN MÅLA!
VI HAR DEN KUNSKAP SOM BEHÖVS INOM OSS!
VI BEHÖVER BARA LOCKA FRAM DEN!

Kom och njut av din egen kreativa förmåga!
En Kurs för dig som är nyfiken på dig själv, vill hitta ditt egna uttrycksätt och öka medveten närvaro i vardagen! Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna, du som målar mycket eller du som aldrig har målat!

Investering: 650 kr. Allt material ingår (2 st målardukar+ färg och strukturmaterial) samt lunchsmörgås, kaka och kaffe/te.
OBS! Kolla med din arbetsgivare om du kan använda ditt friskvårdsbidrag på kursavgiften som är 550kr. Materialkostnad 100kr är ej avdragsgill!

Du kan gå kursen så många gånger du vill! Du får handledning utifrån var du är i din skaparprocess!

Tänk på att ha kläder du kan måla i eller ta med någon skyddsrock.

Plats: Ateljé CREVIA i Läckeby, Läckebyvägen 21

Anmälan: sms till Ulrica 073/903 64 55 eller mail ulrica@crevia.se
OBS! Max 7 personer! Vänligen respektera att anmälan är bindande då antalet platser är så få!
Meddela ev allergier vid anmälan.

Betala 350 kr vid anmälan, efter bekräftelse på att du har en plats, (swisha 350 kr till 073/903 64 55 skriv intuitiv målarkurs samt ditt namn) och betala sedan resten vid kurstillfället (Swish eller kontant). Anmälningsavgiften återfås ej vid förhinder att delta.

Ulrica Vedin som håller i kursen är mindfulness instruktör, antistresscoach med inriktning skapande aktivitet, Vedic art lärare och arbetsterapeut.
Varmt välkomna!


Varukorg