Intuitiv målarkurs i ateljé CREVIA i Läckeby

Har väldigt många målningar på gång just nu och det är härligt!!!! men det finns ett värde av att stanna upp och göra klart. Att göra klart ger en skön känsla och ger plats för nytt. Den här målningen startade jag i somras på Öland och det har varit en ljuvlig process, en lugn och behaglig process….och så är det långt ifrån alltid 🙂 Alla målningar har sin egna unika process och det är det som gör det så spännande! Jag vet aldrig vad som ska hända, vad jag upptäcker i målningen och i mig själv. Med varje ny målning lär jag mig något nytt! Vill verkligen uppmuntra er som är nyfikna på er själva och ert egna unika kreativa uttrycksätt att komma på nästa intuitiva målarkurs som är i ateljé CREVIA i Läckeby lördagen den 27/10 kl 10.00-14.00.

Anmälan till Ulrica, maila ulrica@crevia.se eller sms till 073/9036455IMG_E0520

Varukorg